Egy volt Fidesz szavazó monológja

Posted by
Kovács Tamás
>Túl vagyunk az elmúlt 30 év legrosszabb évén, és félek, hogy még nincs vége!! 2020 a nagy korlátozások, a bezártság, a szájmaszk, a távolságtartás és a félelem éve volt. A koronavírus sok mindent és mindenkit tönkretett, de sok mindenre felhívta az emberiség figyelmét. Egy év alatt volt idő azon gondolkozni, hogy milyen is volt 2020, és milyen is az életünk, ebben a kis szeretett országunkban.
Azt azonnal megállapíthatjuk, hogy a kettős mérce, a gyűlöletkeltés, a széthúzás, a megosztottság, a félelem és a bohózat országa vagyunk.” Száz év óta nem volt ilyen sikeres kormányzás, mint az utóbbi tíz évben” – valahogy így fogalmazta meg a miniszterelnök az évértékelőjében. Akiknek biztosan sikeres volt, azok az egyre népesebb és egyre magasabb jövedelmű kormány és a Fideszes oligarchák lehettek. A magyar társadalom többsége valószínűleg nem ért egyet ezzel az értékeléssel, mert az őket érintő ágazatok ellehetetlenülnek. Bajban van az egészségügy és az oktatás, a szociális ágazat, a nyugdíjasok többsége nyomorog, de ettől függetlenül az adónk jelentős része elhagyja az országot! Jövedelem- és lakhatási szegénység van!
Egy bizarr országban élünk: a miniszterelnök liberálisból illiberális lett, aki a Soros támogatásával kezdte karrierjét, akit állandóan kiplakátolnak. EU-tól kapjuk a nagy pénzeket, közben Brüsszel is az ellenségünk. Egy olyan országban élünk, ahol vezetőink lerombolják az egészséget, az igazságot, a tudást, a szabadságot, az erkölcsöt, a sajtó pedig lerombolja az információt, a bankok a gazdaságot, és a kommunista Kína lett a barátunk!
Egy olyan országban élünk, ahol a belügyminiszter irányítja az egészségügyet, a külügyminiszter vásárolja a lélegeztető gépeket, az alaptörvényt egy meleg politikus írja, aki a melegparti után ereszcsatornán menekül a kis hátitáskájával benne egy kis porral és természetesen akciójáért Petőfi díjat kap, a kórházak, egyetemek, iskolák élén katonák vannak, orgiákat tartanak a keresztény erkölcsöt megalázva, egy falusi gázszerelő lehet az ország leggazdagabb embere, de nem a tudása, hanem a barátsága alapján, ebben az országban igazán semminek nincs gazdája, felelőse, az EMMI miniszter tízparancsolattal gyógyítana, közben felépítették az intézményesített korrupciót, állandóan megy a kommunistázás, libernyákozás, nácizás, közben a kormánytagok között, pártállami párttagok, KISZ tagok és ügynökök voltak és vannak, egy kis ismeretlen faluban felépült a hazai labdarúgás legszebb stadionja, kisvasútja, foci utánpótlás központja, miközben lerohadtak a kórházak, hamisítják a múltat és a jelen híreit, kettős mércével támogatják az önkormányzatok, a színházak működését, ebben az országban felszólítja a politikusnő a nőket, hogy merjenek kicsik lenni, nem kell annyi pénzt keresni, mint a férfiak, és mindezeket el kell hinni, bólogatni és tapsolni, csak tapsolni, mint a Rákosi rendszerben….!
A főnök harcol, háborúzik, katonásdit játszik és a mi farkunkkal veri a csalánt!…nem kellene nekünk is elkezdeni harcolni??? Kedves hithű szavazók nem vesztek észre semmi változást? Tudom a válaszotokat: még mindig jobb, mint a Gyurcsány! Ő sem kell, de a vezéretek sem! Elment 30 év és az EU harmadik legszegényebb országa lettünk!!Megköszönhetjük a politikai elitnek, jobbról és balról, akik végig hazudták, csalták a három évtizedet, átverve a magyar nemzetet!