Rendes magyar ember nem jár külföldi egyetemre

Posted by

jótündér

>” Tegyük hozzá, ők többnyire magyar nemesek voltak, akik erősen kötődtek a nemzethez, ellentétben az ideiglenesen hazánk területén állomásozó momentumos politikusokkal, akik külföldi egyetemről jöttek, külföldre házasodnak.” 

Ezt 2021-ben tudta leírni Pogrányi Lovas Miklós. Róla a Kossuth Rádió azt mondta, hogy egyetemi tanár. Valójában óraadó a Budapesti Metropolitan Egyetemen, nem mintha lenne jelentősége.

Pogrányi Lovas igazi Social Injustice Warrior, akinek az ágya alatt mindig ott van a Tripartitum, ha a Békés Márton Összesre esetleg nem jönne össze a dolog. Amúgy most éppen  Táncsics Mihályt dekolonizálná a kis wokemarci.

Amúgy Schmidt Mária alkalmazza éppen ideológiai verőemberként, akinek a fia szerintem Edinburghben végzett, ami nekem annyira nincs külföldön, de neki eléggé. Azt nem tudom, hogy Schmidt Mária fia rendes katolikus heteroszexuális ember-e, mert nem elég belföldileg végezni, azért a magyar regressziónak is vannak elvárásai, de azt hiszem, mégiscsak tudom.

Ezek mennek most, elég   gátlástalan, aljas hülyének lenni a karrierhez. Amiről persze eszembe jut, de miért, Jóságos Stumpf István, aki pont külföldi egyetemekre hivatkozva veri éppen szét a magyar felsőoktatást. Mert azért azok is mennek, a lényeg az, hogy trambulinról kell bele a közfürdőbe, hogy lássa a Gazda.

Egyszer azért, gondolom, vége lesz.

https://orulunkvincent.blog.hu/