Miért beszélnek félre?

Posted by
Kovács Tamás
>Tiszta vizet kell önteni a pohárba..!
Ahogy azt már megírtam: túl vagyok rajta… maga a betegség kegyetlen…! De Isten megsegített! Egy év alatt 652 433 fertőzött beteg, 20 737 elhunyt honfitársunk, tomboló járvány, rossz, félrevezető, egymásnak ellentétes információk, teljes kórházi hírzárlat, senki nem tud semmit és 9,1 millió magyar ember egészséges!
Hála Isten! Én csak azt tudom, ami a környezetemben történik, az viszont igaz, szín tiszta igazság! Tegnap meghalt az egyik sógorom, akit két hete oltottak be kínai vakcinával és múlt kedden 39,8 fokos lázzal került kórházba, senki nem tudott róla semmit, mert hírzárlat van, családja sem tudott elbúcsúzni, csak este kapták a hírt, hogy elhunyt! Isten veled Imre! Két barátom ugyanígy járt, beoltás után egy héttel kórház és lélegeztetés…még élnek!
Itt van olimpiai bajnok barátom Hegedüs Csaba, aki szintén oltás után került kórházba súlyos állapotban! Miért nincs információ…miért kell titkolni mindent? Talán nem kellene tesztelni az oltás előtt, hogy nincs jelen a szervezetben a vírus? Miért beszélnek félre, miért adnak egymásnak ellentmondó információkat, akik tájékoztatják a lakosságot? Kivel versenyez a kormány, hogy üvölti a nemzeti média, hogy első helyen állunk az átoltottság terén? Miért nem adnak tájékoztatást arról is, hogy miért állunk első helyen az elhalálozást illetően?
Nem szabadna hülyének nézni az embereket, nem szabadna lenézni az embereket és nem szabadna hazudni az embereknek! Mindenki vigyázzon magára, mert ez a betegség senkit nem fog kímélni, még a politikusokat sem!!!