Ijesztő, de téves a belga állatorvos elmélete

Posted by

Nagy karriert futott be az Interneten Geert Vanden Bossche írása arról, hogy a koronavírus-vakcinák globális katasztrófát okozhatnak. Sokan elhitték, sokan egyszerűen álhírnek minősítették ezt. A kaliforniai McGill egyetemnek van egy részlege, amely arra specializálódott, hogy a lehetetlen állításokat is megvizsgálja. Ennek anyagát közöljük rövidítve.

Jonathan Jarry

>Dr. Geert Vanden Bossche, aki nemrégiben riasztó kiáltványt tett közzé. Ebben Dr. Bossche számos téves vagy eltúlzott állítást fogalmaz meg a tömeges oltás pandémiában történő alkalmazásával kapcsolatban, és sürgeti a nemzetközi egészségügyi hatóságokat, hogy állítsák le a COVID-19 vakcinák jelenlegi oltását és gyártását termését, különben „globális katasztrófát” kockáztatunk. Ez ijesztő, de téves.
Dr. Bossche azt állítja, hogy az oltások olyanok, mint az antibiotikumok.
Az antibiotikumok alkalmazásakor a baktériumok mutációt fejleszthetnek ki, amely védelmet nyújt számukra az antibiotikum gyilkos hatásától. Ez az antibiotikum-rezisztencia. Bossche állítása szerint ugyanez fog történni a koronavírussal is. Mivel szerinte az oltások tökéletlenek, addig mutálódnak az emberekben bennünk, amíg egy veszélyes új változat megjelenik. Ez nem teljes hülyeség.
Dr. Paul Offit, az oltásokra és immunológiára szakosodott orvos azt mondja, hogy és a rotavírus vakcina társfeltalálója szerint ez
“bizonyos értelemben igaz, de Bossche elmulasztja a lényeget”. – mondta nekem Dr. Offit. Ha az oltóanyag alacsony mennyiségben állítja elő az antitesteket, vagyis nem elegendő ahhoz, hogy gyorsan elpusztítsa a vírust, akkor ez lehetővé teheti a vírus számára, hogy egy kicsit még maradjon a testben, és másolatokat készítsen magából. “De ha a vakcina magas szintű semlegesítő antitesteket eredményez, akkor a beoltottaknál nem képződnek változatok “.Hasonlattal élve, ha a betolakodók támadnak, és csak néhány katonád van, akkor készülj fel egy hosszú ostromra, amelynek során az ellenség megtanulhat egy-két dolgot a védekezésedről és alkalmazkodhat ehhez. Ha viszont teljes és ütőképes hadsereg áll rendelkezésedre, a támadás nem fognak sokáig tartani. Tehát kérdés: a COVID-19 vakcinák alacsony vagy magas szintű antitesteket adnak-e nekünk?

A The Lancet folyóiratban megjelent tanulmány kimutatta, hogy azoknak az embereknek, akiknek soha nem volt COVID-19, a Pfizer-BioNTech vakcina egyetlen dózisának beadása azt eredményezte, hogy hasonló mennyiségű anti-spike protein antitestet állítottak elő, mint azok, akik COVID-19-et kaptak és még nem oltották be. A Moderna vakcina 34 résztvevőjén végzett tanulmány kimutatta, hogy „a kötő és semlegesítő antitestek magas szintje az idő múlásával kissé csökkent, amint az várható volt, de [ez] az összes résztvevőnél magas maradt három hónappal az emlékeztető oltás után. Tágabb értelemben az oltóanyaggal végzett klinikai vizsgálatok és azoktól az országoktól származó adatok, amelyek a lakosságuk nagy részét oltották be, az esetek és a halálozás jelentős csökkenését mutatják. Az oltások működnek.
Számos vakcina megakadályozza a vírus emberről emberre történő továbbadását, és egyre több bizonyíték van arra, hogy a COVID-19 vakcinák is ezt teszik. Még akkor is, ha nem akadályozzák meg az összes fertőzést, úgy tűnik, hogy drasztikusan képesek elvágni az átviteli láncot, és csökkenteni tudják az ezekben az esetekben terjedő vírusok mennyiségét is. Dr. Bossche azon elképzelése, miszerint az oltások csak a súlyos betegségeket akadályozzák meg, ellentmond az
adatoknak.

Dr. Bossche állítását az is cáfolja, hogy van egy másik fontos ellenpont: az aggodalomra okot adó új változatokra azzal felelünk, hogy egyszerűen átalakíthatjuk oltóanyagunkat . Van oka annak, hogy minden évben új influenza elleni oltást készítenek: az influenza vírus változik, és az oltást át kell alakítani, hogy jobban illeszkedjen azokhoz a specifikus vírusokhoz, amelyek az előrejelzések szerint a következő influenzaszezonban gyakoriak lesznek. Hasonlóképpen, ha megjelenik egy új SARS-CoV-2 variáns, amely annyira különbözik, hogy a jelenlegi oltóanyag-termésünk nem egyezik meg vele, a tudósok egyszerűen módosíthatják oltóanyagukat. Ez nem azonnali megoldás, mivel a hatalmas oltási kampányok gyártását és kiterjedt telepítését igényli, de ez egy olyan dolog, amelyet jól ismerünk és a múltban is megvalósítottunk.
Vakcinák nélkül a vírus emberről emberre ugorhat, és tökéletlen másolatokat készíthet magáról, és ez a hibás replikációs folyamat olyan, mint az orosz rulett világméretű játékának. Legtöbbször a vírus nem mutálódik, vagy annak mutációja ártalmatlan lesz, de minél többen inkubálják a vírust, annál nagyobb az esélye annak, hogy egy veszélyes mutáció véletlenül megjelenik. Az oltások ennek gátat szabhatnak.

Dr. Bossche aggódik, hogy a COVID-19 oltások és közegészségügyi intézkedések mind akadályozzák velünk született immunrendszerünket a koronavírus elleni küzdelemben. Azt állítja, hogy az emberek zárva tartása a világjárvány idején nem előnyös veleszületett immunrendszerük számára, amely vírusoknak és baktériumoknak való kitettséghez szükséges, hogy csúcsformában maradjanak. Ez egy rossz érv. Dr. Offit rámutatott, még otthon is mikroorganizmusok légióinak vagyunk kitéve. “Az elfogyasztott étel nem steril”-“a belélegzett por nem steril, a megivott víz nem steril.” Nagyon sok mikroorganizmusnak vagyunk kitéve.

Dr. Bossche követi a naturalista tévedés megszállottjainak hitét, mely a wellness-közösségekben érhető tetten, ahol az immunrendszer megerősítése olyan egyszerű és természetes, mint a napsütés, az erdőben járás és az emberek megölelése. Dr. Bossche számára azonban a megoldás nem a hosszú séták a vízparton, hanem egy állítólagos új típusú oltás, amelynek középpontjában a veleszületett immunrendszer képzése áll. A veleszületett immunrendszer egyik sejttípusa egy természetes gyilkos sejt, és Dr. Bossche állítása szerint természetes gyilkos sejt vakcinát fejleszt ki. Láttunk erre bizonyítékot? Nem.

Mi legyen? Hallgassunk Dr. Bossche apokaliptikus figyelmeztetésére és hagyjuk abba az összes COVID-19 oltást (1. forgatókönyv), vagy hagyjuk figyelmen kívül hagyni és kövessük az eseményeket (2. forgatókönyv).

Az 1. forgatókönyv lehetővé teszi a vírus gyakorlatilag akadálytalan terjedését. Egyre több embert megöl, és sok túlélő számára hosszú távú egészségügyi következmények lesznek. A vírus terjedésével itt-ott mutálódik, és új aggodalomra okot adó változatok jelennek meg. És talán valamikor Dr. Bossche egy újfajta vakcinát talál, amely teljesen más módon működik, és ez végül lehetővé teszi számunkra a járvány megfékezését. Talán.

A 2. forgatókönyv szerint minél több embert beoltunk, és amilyen gyorsan csak lehet. Az esetek és a halálesetek csökkennek. Ha új aggodalomra okot adó változatok jelennek meg, a tudósok továbbfejlesztik az oltásokat. Ez a stratégia az immunrendszerünk adaptív karját megcélzó oltásokon alapul, ugyanaz az elv, amely lehetővé tette számunkra, hogy megöljük az himlőt, és térdre kényszerítsük a gyermekbénulást és a kanyarót.

Tudom, melyik forgatókönyvet választanám.

McGill University, Ca
Office for Science and Society Separating Sense from Nonsense

Címkép: Salisbury székesegyház Anglia. Oltás orgonaszóra