Egy belga állatorvos globális katasztrófával fenyeget

Posted by

Geert Vanden Bossche
>Ezt az oltást nem lenne szabad járvány idején adni. Nem véd a fertőzéstől. Sajnos nem látunk az orrunknál tovább. Csak az számít, hogy a betegnek ne kelljen kórházba kerülnie. De közben nem figyelünk arra, hogy a vírus ki tud menekülni az immunrendszerünk elől, és ez nagyon veszélyes dolog. A vírus 10 óra alatt tud mutálódni.Az oltással a testünk egy olyan mutánsokat gyártó üzemmé alakul, amelyek sokkal veszélyesebbek, mint az eredeti vírus volt.

Mi zajlik azokban az emberekben, akik nagyon enyhe tünetekkel vagy tünet nélkül lesznek túl a víruson? Nem az antitestek miatt történhet ez, mert azok csak később keletkeznek. Ezek az emberek el tudják pusztítani azokat a sejteket, amiket a vírus megtámadott, méghozzá az immunrendszer részét képező természetes ölősejtekkel. Úgy megyünk háborúba, hogy nem ismerjük az ellenséget, és azt sem, hogy hogyan működik a fegyverünk. 

Elmulasztottuk, hogy összerakjuk a kirakó mozaikdarabkáit. Az immunizáció olyan, mintha egy új programot telepítenél a számítógépre. A saját, nem specifikus antitestjeink széles skálán dolgoznak, jöhet akármelyik vírusváltozat, megvédenek tőle. A vakcina hatására keletkező antitestek másmilyenek. Ezek tartósan veled maradnak. Ezek viszont specifikus antitestek, amik csak egy bizonyos vírusra reagálnak. Más fajta vírusra nem tudnak reagálni.

A vakcina indukálta antitestek robosztusabbak, és felülkerekednek a szervezet saját természetes antitestjein, és soha többet nem hagyják őket érvényesülni, így a szervezet a variánsokkal szemben védtelen lesz.

Aki oltat, az nagy bajba kerül, mert tönkreteszi a saját természetes immunrendszerét. A vakcina nagyon súlyos globális problémát jelent, mert egyre fertőzőbbé és halálosabbá alakítja a vírust. Aminek a vége az lesz, hogy a vírus már olyan fertőző, hogy nem lehet megállítani. Ez már most is zajlik. Az oltással a személyt tünet nélküli hordozóvá alakítjuk, aki ontja a vírust. Már most közel járunk a vakcinarezisztenciához.

Az oltással elveszted az immunrendszered legértékesebb részét, a veled született immunrendszert, mert ezt nem hagyja érvényesülni a vakcina által kiváltott antitest. Ez a hatás tartós marad, és minden védelmet elvesztesz bármely vírusvariánssal szemben. Vagyis a saját immunrendszered lenullázódik.

Ezt az oltást nem lenne szabad járvány közben használni, mert megfizetjük az árát. Természetes járványoknál nem találkozunk egyre erősebb vírustörzsek megjelenésével. Most pedig ez a helyzet, ami már-már kezelhetetlen. Mi magunk mutáljuk a vírust az oltással. A tudós elit csak úgy nézi a vírus hullámait, mintha az árfolyamokat nézné a tőzsdén. Abszolút nincsenek képben, ami nagyon ijesztő. Pillanatnyilag mindegy, hogy oltáspárti vagy, vagy pedig oltásellenes, ez most a tudományról szól, és az emberiség sorsáról. Én most mindent egy lapra teszek fel, mert elvégeztem a házi feladatomat; ez részemről erkölcsi kötelesség”

Dr. Geert Vanden Bossche belga állatorvos, aki Ph.D. fokozattal is rendelkezik. a virológiában. Saját vakcinán dolgozik. Írása hatalmas karriert futott be a Facebookon.