Téboly

Posted by

Pusztai Erzsébet
>Őrjöngeni tudnék ettől a dilettantizmustól. Téboly!
Miért kell a kórházakat terhelni az oltópontokkal. Hol vannak az üres tornatermek, sportcsarnokok.
A fertőzés melegágya a tömeg a zárt folyosókon, egy légtérben órákon át! Ismerősöm írta a saját oltásáról – százával egy folyosón előtte utána!
Azt mondjuk egy éve az embereknek – tartsatok távolságot. Tilos a nagyobb létszámú összejövetel még családban is. Az oltáskor pedig előállítjuk a legsúlyosabb veszélyeztetést. Ilyen nincs sehol. Az oltás nem véd meg az egy időben kapott fertőzéstől. A kórházba kerülők között hányan vannak, akiket egy-két hete oltottak?Ha engem ilyen helyre küldenek biztosan nem megyek be ez gondatlan veszélyeztetés!

Rosszul döntött az Orbán rezsim;
1. amikor leépítette az ANTSZ intézményrendszerét.
2. Amikor megbénította a betegellátást a járvány bevitelével a rendelőkbe, szakrendelőkbe, és kórházakba, járványkórházak és oltópontok létrehozása helyett.
>3. Amikor mindig későn vagy hibásan lépett: a kínai légi zárlat, a maszkviselés, a tesztelés, a kórház kiürítés, az oltás, a közalkalmazotti jogviszony megszüntetése, az önkormányzatok elutasítása ügyében. Ma ott tartunk, hogy kb 5 napos kórházi tartózkodás majd biztosan COVID fertőzéssel azonos. Ha a leghétköznapibb betegségeket vesszük pl. vérző gyomorfekély, epeútkövesség, infarktus, combnyaktörés, stb. mind legalább 8-10 napos kórházi kezelés. Vagyis a legveszélyesebb szövődmény a COVID fertőződés. Gondoljunk arra, hogy magában is kockázatos betegségek mellé beszerezni egy kétoldali tüdőgyulladást az mennyi esélyt hagy.
Címkép: Pusztai Erzsébet