Mit csinálnak ezek a norvégok!

Posted by
Kósa-Somogyi László
Ezekkel a norvégokkal csak a gond van. Illene már, ha Szíjjartó kipcsak jól berendelné a szőnyeg szélére a norvég követet. Vagy a királyi családot, mert nekik is közük van a skandallumhoz. Lovász László kapta a matematikusok Nobel-díját, az Abel-díjat. Azért nincs különben matematikai Nobel-díj, mert Nobel egy matematikussal egyidőben, egyszerre hajtottak egy csajra. Nem Nobelnek jött be a csaj. Így nincs matematikai Nobel-díj, mert Nobel megútálta a matematikusokat. Az Abel-dijat a norvégok adják. Mármost a skandallum az, hogy az MTA betiltásakor, – ja, az MTA, az a Magyar Tudományos Akadémia, nehogy már valami főkipcsak focista agyú, focicsapatnak gondolja – egy Cseresznyés(?) – lehet, hogy nem ez volt a neve, mert két éve volt, és a kipcsak percemberek fogyóeszközök – nevű ÁVÓ jellegű párttag el’társ azt találta mondani Lovász László matematikus dijazottnak, hogy ‘Lovász Lászlónak baja van a számokkal!’ – az idézet tartalmi, de így kívánta megsérteni a pártfocializmus senkije, az Akadémia emberét.
Mårmost, az van, hogy a norvégok nem olvassák a Kesma nívósabb kiadványait, és nem tudtåk, hogy Lovász Lászlónak baja van a számokkal. Most Szíjjártónak kell szólni utólag… Így jártak a norvégok, – most megint reszkethetnek. Azért én szívemből örülök, és európai magyarként nagyon büszke vagyok, honfitársunk, Lovász László, Abel-díjára, ami óriási dolog, és ezúton
gratulálokneki! Az Abel-díj nyertesének híre elterjedése után, az országszerte jól hallható puffanás, csattanás állítólag az volt, hogy Orbán földhöz vágta a villámhárítós svájci sapóját.