HUXIT

Posted by
Bruno Braun
>Bojár Gábor rémisztő figyelmeztetést tett közzé!
Bojár Gábor magyar vállalkozó, a Graphisoft CAD-szoftverfejlesztő cég és a budapesti Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója. Eredeti végzettsége fizikus
“ORBÁN KI AKAR LÉPNI AZ UNIÓBÓL, A NÉP VISZONT NEM, TEHÁT DOLGOZNAK A KILÉPÉS TÖMEGTÁMOGATÁSÁÉRT”
– fogalmazott Bojár Gábor milliárdos üzletember a Magyar Hangnak adott nagyinterjújában.
Az üzletember szerint az ellenzéki pártok és a híveik most tanulják, hogy össze kell fogni a kisebbik rosszal a nagyobb ellen.
Mint fogalmazott: abban bízik, hogy a 2022-es választásig “a Fidesz-árvák is túl tudják magukat tenni a Gyurcsány-fóbián és megértik, hogy a nagyobb baj nem Gyurcsány, hanem a Huxit”.
Orbán szerinte ugyanis ki akarja vezetni az országot az EU-ból, ami
“TÖRTÉNELMI BŰN, AMIT MEG KELL AKADÁLYOZNI, ÉS ENNEK MINDEN MÁST ALÁ KELL RENDELNI”.
Bojár szerint a kormányfőnek a jogállamisági mechanizmus elfogadása és a néppárti szakítás után egyre kevésbé éri meg az EU-tagság. Az már csak nyűg neki, az EU-n kívül sokkal több olyan dolgot tehetne meg, amire jelenleg nem nyílik akkora lehetősége.
“A JELENLEGINÉL GÁTLÁSTALANABBUL ÜZLETELHETNÉNEK BÁRKIVEL, BÁRHOL SAJÁT ZSEBRE, NEM KELLENE ELTŰRNI MÉG MUTATÓBA SE ELLENZÉKI HANGOT, MAGYARÁZKODNI A MAGÁNREPÜLŐS, JACHTOS LUXUSUTAK MIATT”
– fogalmazott, hozzátéve: Orbánt már csak “a foci és a várba költözés érdekli”.
“DE EZERMILLIÁRDOKAT KÖLTENI ERRE A KÖZÖSBŐL? ELKÉPESZTŐ, HOGY VALAKI ENNYIRE A SAJÁT HOBBIJÁNAK RENDELJEN ALÁ EGY EGÉSZ ORSZÁGOT”
– magyarázta az üzletember
Címkép: Fabius