Elment tüntetni, majd összeesett

Posted by
Rózsa Mihály
>Elment a faszi a vírustagadó elmebetegek tüntetésére, ordítani, hogy nem rabolhatják el a szabadságát, kamu járványra hivatkozva, maszkot sem viselt, mert minek az egy Igazi Szabad Embernek, majd mentőt kellett hozzá hívni, mert a nem létező vírus kiütötte.
Pár hülye, aki a kuruzsló hívására kivonult vele az utcára, ott sétál a fertőzött palival együtt a rendezvényükön, együtt ordítottak vele nagyon büszkén magukra, hogy milyen fasza gyerekek, maszk nélkül persze. Az ember ha gonosz, akkor azt mondja, hogy ez a kellemes délutáni program megtizedeli a hülyéket, hiszen jó esélyük van arra, hogy elkapták ettől a marhától. De az ember csak emberből van valahol, még én is, így ezeknek se kívánok betegséget, halált, még akkor se, ha ők gátlás nélkül képesek a többi ember életét, biztonságát veszélyeztetni.
Görény Gődény most büszke magára? Felfogja egyáltalán, hogy mit művel? Megérti, hogy amivel játszik, az kibaszottul nem játék, nem jó buli, még akkor se, ha nyilván valamilyen formában 5 perc hírnevet és megszerezhető anyagi lehetőségeket lát benne?! Felfogja, hogy potenciális gyilkos?
Az meg külön megér egy misét, hogy Don Pintér rendőrsége miért nem lép fel érdemben vele szemben? Miért hagyja a kormány, hogy ez az ember folyamatosan közveszélyt okozzon? Meg lett már büntetve milliós büntetéssel. Visszatartja a bűnismétléstől? Látjuk, hogy nem, de fel se merül az államban, hogy az állampolgárok védelmében kivonják ezt az őrültet vagy elvetemült gonosztevőt a forgalomból. Talán szükség lesz még rá és az általa mozgósítható idiótákra a választásnál?
Címkép. Békési Joe: Dr. Gödény