Páva

Posted by
 Gazsó György
“Merkel: Hátra van még három-négy nehéz hónap”
“Hétfőtől lezárják Olaszországot, az utcára is csak engedéllyel lehet menni.”
“Cseh kollégájával együtt azért utazott Izraelbe, hogy megértse, hogyan vált az ország „a világjárvány elleni harc világbajnokává”, és hogyan követheti a példáját Magyarország.”
 Tehát már NEM – és most idézem : “ AUSZTRIA az én (❗️) laboratóriumom.”
Nincs az a páva, amelyik egy ilyet táncolna.
Noch dazu emberéletekkel játszadozik, a hatalma érdekében.
És tavaly ilyenkor, mikor a kórházi ágyak 30%-ának felszabídítását elrendelte, és teljesen értelmetlenül küldtek haza betegeket, hogy otthon, család karjai között haljanak meg, meg fotózkodva vettek 16.000 lélegeztető gépet, amiből a mai napig is 1.000 alatti számban vannak használatban.
És egyre felháborodottabb vagyok, mert most – ahogy ezt szavakkal kifejezte -, az a cél, hogy bár világbajnokok nem lehetünk, (ld.fent), mi legyünk a legjobbak.
Szóval mondja már neki meg valaki, (tudom, hogy egyetlen alattvalója sem meri), hogy ez most nem egy futball meccs, ahol a BL a fontos, meg hogy le ne csússzon az az agyonszponzorált, fűtött gyepes meg gyepöntözéses csapat az NB II – be.
ITT A VÍRUSRÓL VAN SZÓ❗️
És a vírus nem érti a pávatáncot, a hazug kommunikációt, a mellébeszélést, a migránsokat, a Soros tervet, meg Brüsszelt sem kíméli.
Olvastam valahol, hogy az (akinek a nevét még kisbetűvel sem Írom le) az ember, aki, csak az általa kreált elleneséggel szemben sikeres.
A VÍRUS pedig, az viszont öntörvényű, a saját örökítő anyagát nyomickolja bele egy másik sejtbe, hogy aztán az a másik sejt, az új genetikai kód utasítását követve, a vírust reprodukálja.
Érthetően beszélek?
A vírus most ugyanazt produkálja, amit eddig a kormányfő tett.
Alkalmatlan, szakértelem híján lévő, párt-hűséges embereket szaporított, az álságosan FELHASZNÁLT “nemzeti”, “magyar”, “keresztény” fogalmak mögé, és az istenadta nép aszonta, hogy jó’ van (!), mikor annak az embernek, kinek nevét le sem írom a felesége egyszercsak napszemüveg alól kivillanó ibolyaszín foltokkal jelent meg, persze éppen akkor, mikor az ő hitvese épp valamilyen politikai csatát vesztett, na ja.
És akkor a kuvaszon átesett feleség esete, amit azóta se, meg a szex orgián, jachton innen, borkaizsolton túl, viszont még szijjártópéteren belül, és nem is tudom hogy került a hátizsákomba az a kábszer, talán a csatornán csúszott le, vagy mi a fapapucs.
És a nép hallgat, mint aki sír (copyright moh), aszongya, jó’ van ez ígyen, mert van egy fasza csákó, aki dönt helyettünk folyvást, és leveszi a vállainkról (mivelhogy mindkettőről. és azt is tudom, hogy páros szerv-rész. A szerk.) a terheket, nekem nem kő gondókodnom, tehát nem vagyok, csupán szavazatilag létezem, és bizony igen nyomorúságos körülmények között, mintegy a kormány farhát vizén, de nem baj, INKÁBB EZEK MINT AZOK.
És az anyonbutított választópolgár (tisztelet a kivételnek!), a kormányhoz hasonlóan egy ALTERNATÍV VALÓSÁGBAN ÉL, ahol avval a szerény ténnyel nem foglalkozik, hogy napról napra is, csak úgyahogy evickélünk, a lényeg az, hogy van egy cárunk, akit mi követünk.
És aki olyat mond a magyaroknak, mintegy urbietorbi, a szokásos áldott pénteken, hogy asszongya ne tessenek egzotikus országokba utazni, mert…
A kormánygép, illetve az azóta titkosított-radarú bécsi felszállású magán-gép, magyar utasokkal, februárig háromszor járt a Maldív-szigeteken.
Hajrá Magyarország!