Szikla csobbant a szennyvízben

Posted by
NagyVili Vilmos
>Az információ: Nemcsak a lakosság, a kormány tagjainak oltása sem az előzetes tervek szerint történik – derül ki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter utóbbi hetekben tett kijelentéseiből. Február 11-én azt mondta, „a kormánytagok azután kaphatnak vakcinát, hogy lezárult a 60 évesnél idősebbek oltása, kivéve az ennél idősebb kormánytagokat”. A 60 évesnél idősebbek oltása még nem fejeződött be, ezt csütörtökön maga Gulyás is elismerte, a miniszter mégis megerősítette: a múlt héten elkezdődött a kormánytagok oltása, ő maga például Szputnyik V vakcinát kapott. Orbán Viktor kormányfőt már február végén beoltották. Vagyis bár az ígérték, hogy a 60 évesnél fiatalabb kormánytagok csak a 60 év felettiek beoltása után kapnak vakcinát, ez mégsem így történt.”>Barátaim, volt egyszer egy ember, nem volt szakálla kender, de azt bizton tudjuk róla, hogy soha nem hazudott s nevét így írja alá dr. Orbán Viktor!
Nos ez az ember néhány hete “megszólta” volt egy kisváros – jelen esetben szülővárosom polgármesterét, amiért, szerinte hamarabb oltatta be magát, mint a szerinte rászorulók!
Eltelt néhány hétben mindenütt megszólaltatták Hiesz Györgyöt, akin parancsra karaktergyilkosságot szándékoztak elkövetni!
S ebben az etikátlan ( finom voltam?) tevékenységben részt vett magát polgárinak mondott “média-buherátor” s egyéb fidióta barom!
A hullámok elcsitultával az iménti kavics helyett szikla csobbant a politika szennyvizébe : egyre másra “oltakoznak” a köztörvényes fideszisták, élükön a nemzet jogászával, Orbánnal!
Igen furton-furt a jogász végzettségével hozakodik elő, tehát neki már csak tudnia kell mi a helyes és mi a helytelen!
Helytelenítette városunk PM-jének beoltását s lám helyesnek tartotta saját és bandájának (értsd : kormánytagjainak!) beoltatását!
S aki elhiszi, hogy kínai anyagot kapott, az annyira sötét, hogy neki a Föld is lapos!
Jut eszembe, tanult Barátom Mark Twain örökbecsű gondolata :
” Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.”
Nos, Orbán úr, ajánlom szíves figyelmébe eme bölcsességet valamint azt néha látogasson el FB-os oldalamra, talán előnyére válik!
Okosodni fog, nem okoskodni!
Mindemellett : ceterum censeo fideszinem esse delendam! :3