Mekkora hülye voltam!

Posted by

Rangos Katalin
>Hogy a Médiahatóság elkaszálta az egyetlen pályázó Klubrádió pályázatát mondvacsinált indokokkal.
Olyan tehetetlen dühöt érzek, mert minden élettapasztalatom ellenére biztos voltam benne, hogy megnyeri a pályázatot.
És lám, nem nyerte vissza.
A NER nem akar szépségflastromokat , nem kívánja demonstrálni a sajtószabadságot, tesz rá, hogy józan autokráciák mindig hagynak kis szelepeket a gőznek
Végiggondolt cselekvési terv ez, amit csak lehet kipucolnak a választásig, egyébként mindent ami valaha bosszantotta bármelyikőjüket szintén lepöckölnek a parkettról, nem engednek esélyt annak, hogy egy látszólag jelentéktelen politikai ellenhang váratlanul nagy nyilvánosságot szerezzen magának. És szóhoz jutnak személyes indulatok, közvetlen ellenszenvek, vagy egykori kisebbrendűségi komplexusok megtorló akciói is.
Sunyik, pitik de következetesek. Néhány napja Sándor Pál szóvá tette, miért kellett nekem előző nap az ATV-ben olyan megértőnek mutatkoznom a Fidesszel szemben. Magyarázni kezdtem: nem tudok másképp működni, ha valamit szerintem jól csinálnak azt is el akarom mondani, mert nem tudom másként, meg mert így igazságos.
Mostantól uralkodni fogok magamon. Nincs FairPlay ha csak rám kötelező. Ha a gátlástalan seggnyalók a tudatos dezinformátorok, és a nívótlan béragyak uralják a nyilvánosságot. A Fidesz megtanította hogy száz kilométeres körzetükön belül nincs késsel-villával politika. Mekkora hülye voltam, istenem!