Védett férfiak

Posted by

Pápai Gábor
>Hová forduljon az ember, ha nem tartozik a harcosok közé,
nem dob be ablakot, nem tép föl uccaköveket? Nők napja volt, és semmi okunk az ünneplésre.

Férfiak diktálta társadalmunk, ha el is jutott valameddig kétszáz év alatt, a nyakunkon ma olyan macsó rend uralkodik, amely mindent visszavenne. Lázadnánk hát, de a gender szót ma csak olyan uszító hangnemben lehet kimondani, amely megbélyegez. Megbélyegez, mert hibás kromoszómával születtem. Ahány nőnapi írást idén olvastam, mind azt harsogta felém: Dugd föl a virágodat!.

agyfaszCsonka családban, nők közt nőttem föl, valóságos ufónak éreztem magam, nyugtalanító felfedezések mélyítették a magányom. A férfiak orkok voltak, rémisztő volt a pályaudvar vizeldéje, orrfacsaró szurkos fal, emlékszem, homlokát a falnak támasztva egy centiről, legalább harminc bárral gőzborotvált a fejem magasságában valami ijesztő arcú részeg. Fiú vagyok. Rossz vagyok. Próbáltam jó lenni, monogám, szüléskísérő, testenhordozó, waldorfoviépítő, a női kvótáért plakáton meztelenül pózoló jiddische papele… Több mint egy évtizede ülve pisálok! Jövedelemszerző képességben (képtelenségben) sincs szégyellni valóm, pedig a fenti három bloggernőből kettőnek konkrétan tartozom.

anya

A férfiekézés szexi. A pasik önzők, erőszakosak, büdösek, állva pisálnak. Ha nem ilyen vagyok, az nem reménykeltő, hanem érvrendszert gyengítő hiba. Kivétel, szabályt erősítő. A legnagyobb kisebbség jogaiért fölszólalók hallható része éppúgy bélyegez, ahogy a rasszisták a kisebbségi bűnelkövetőket: férfibűnözés.

Neve van a szőrösbunkónak, nem neme! Ráadásul nehéz lenne lesújtóbb véleményt mondani valakiről, mint azt, hogy ő Tasó László, Tarlós István vagy a vakkomondoros Varga, hogy csak a politikusoknál maradjunk. Hiányzik nekem a hang, amely a táboron túl is meghallható. Mert szerintem a világunkat nem az egyenjogúság mentené meg, hanem a nőuralom! Ezt azonban együtt kell kivívnunk.

A csajomat a minap félrevonta egy másik mozgalmárférj: Bori, te tényleg vered a Pápait?

Nos, igaz, hogy mikor valami éjszakai akció után hazaérünk, Bori jobb esetben megerőszakol, rosszabb esetben meg is ver. Igazán rossz persze az lenne, ha meg sem erőszakolna!

apapai.wordpress.com