Kettő az egyben: barátnő + házvezetőnő

Posted by

csajokespasik
 >Levélírónk azt hitte, jól jár majd egy érett férfival, de a negyvenes úr egyre inkább belekényelmesedik abba a rendszerbe, amit a barátnője kialakított. Nőnapi üzenet a valódi férfiaknak: amikor a barátnőtök kitakarítja a fürdőszobátokat, egy homlokcsóknál többel honoráljátok!
Február eleje óta élek nála, ő 41, én 34. Részben miatta léptem ki egy hosszabb ideje tartó kapcsolatomból, de más is közre játszott. És ahogy a hétköznapokban együtt vagyunk, jobban megismertem. Azt hittem, ennyi idősen már önállóbb, komolyabb. Én magamtól kezdtem el tenni-venni a lakásában, ami ellen nem emelt szót. Kicsit rendetlen és hanyag. A mosogatást már teljesen „rám bízta”, a főzéssel viszont úgy vagyok, jobb, ha én csinálom, kímélőbb menüket állítok elő, mint ő.
Végül is, egy barátnőt kapott, meg egy házvezetőnőt is, jól járt.
Kitakarítottam a fürdőszobáját és egy szót nem szólt. Amikor rákérdeztem utána, azt mondta, de, látta, észrevette, és nagyon jó, nagyon ügyes, majd homlokon csókolt…       

 Elég lazán kezeli a dolgokat, csekkbefizetés és hasonlók, ha valamire felhívom a figyelmét, határidőre például, vagy valamire, ami nekem nem tetszik, hogy lazán kezeli, mindig az a válasza, hogy semmi probléma. Észben tartja. Nem szereti a „fölösleges beszélgetést” – általában azt, ami nekem nem fölösleges és lényegtelen. Aztán mindezek ellenére képes azt is mondani, hogy bízzak benne, mert neki van kellő élettapasztalata, hogy én nem értem, nem tudhatom, ő tudja, nyugi…

Azt hittem, egy idősebb férfi mellett majd én engedhetem egy kicsit el magam, … hát nem igazán így lett. Sok mindent megszokott tőlem, ezeket már el is várja. Olyanok válasza érdekelne mindkét nemből, akik ilyenben voltak már, vagy most is hasonlóban vannak. Szeretem őt, ő is jól érzi magát velem, elhagyni emiatt nem fogom, de belenyugodni sem tudnék ezekbe egykönnyen.

 Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel.