Lázítás

Posted by
Juszt László
>Utazási korlátozások, teljes zárlat és ki tudja még milyen szigorítások várnak ránk az egyre súlyosbodó járvány miatt – mondja a Csuti felelőtlen. Terjednek a vírus mutációk, köztük olyan veszélyes is, mint például a Dél-afrikai. Azért emelem ezt ki, mert a magyar úszóválogatott éppen ott van edzőtáborozáson. Bár a hírek szerint a helyiektől izolálva készülnek, de pontosan tudjuk, hogy nem létezik tökéletes elkülönülés.
Ha pedig hazaérkeznek kezdődnek a versenyek. Május 17-23 között pedig az úszó Európa Bajnokság. Itt Budapesten!!! Jönnek – ha jönnek – Európa minden szegletéből a sportolók, akik ki tudja korábban hol jártak edzőtáborozni, s mit hoznak magukkal? Milyen oltással rendelkeznek?
Erről – értsd az úszó EB-ről – nem szólt Orbán, miközben drámai szavakkal írta le a következő heteket, s az egyre szigorúbb szabályokat. Viszont beharangozta a harmadik hullámot és azt hogy már az új variáns is jelen van.
Az országos úszó bajnokságon lehet akár olimpiai repülőjegyet is érő időeredményeket úszni. Viszont a japánok 67 százaléka ma azt mondja, hogy ne rendezzék meg az idén náluk az olimpiát. Erre megvan az esély azért is, mert ugyanezt mondják a japán vállalatok is. Kockázatosnak tartják az olimpia megrendezését.
A mi nagyon okos és előrelátó miniszterelnökünk pedig csak halogatja az úszó EB-ről szóló döntést, s közben ide importálja azokat a BL meccseket is, amelyeket máshol nem engednek megtartani.
A lovak közé dobta a gyeplőt… A szállodáikat már áprilisi nyitásra készítik, s közben szerte a világban repkednek, nyaralnak… S továbbra sem az egészségügyre költenek, több mint 240 milliárdot, a Magyar közlöny szerint kézilabda EB-re, senkit nem érdeklő dubai világkiállításra, motorverseny pályára, “kiemelkedően fontos közérdekből, meghívásos pályázatokkal”.
Ha most valamilyen vak/süket fideszes megint azzal vádolna, hogy lázítok a kormány ellen, azzal közlöm, hogy nem én keltek a kormány ellen érzelmeket, hanem ők saját maguk ellen.