“Bill Gates chipset lövet a karodba”

Posted by

Rózsa Mihály
>Döbbenetes az emberi butaság mértéke. Igaz abban az országban, ahol Izaura felszabadítására milliókat gyűjtöttek össze egykor és 2010 óta a Fidesz minden választást képes megnyerni, nem lehet csodálkozni, hogy mentálisan ilyen állapotban van ez az ország, ez a társadalom. Simán felülnek az emberek a kamuoldalak híreinek, simán lelkesednek hamis kuruzslók iránt, sutba vágva a tudományt és a gondolkodás fárasztó terhét. Egy év alatt kifejlesztett vakcináról beszélnek. Miközben a valóság az, hogy a corona vírus, ha nem is ezzel az alattomos fajtájával, de már 1975 óta beazonosított vírus a világban és természetesen amikor még nem ölt és nem ártott ennyit, már akkor elkezdtek ellenszert keresni rá. Tehát hosszú évtizedek kutatásai vezettek ahhoz az eredményhez, ami által most elkészülnek a vakcinák. Fél év kellett ahhoz, hogy az utolsó fázis vizsgálatokat végig lehessen velük csinálni, mielőtt embereknek adnák be tömegesen. Természetesen csakis szigorúan ellenőrzött, vakcinákat szabad elfogadni, olyanokat, amit az Unió meghatározó intézetei és a WHO bevizsgáltak és megfelelőnek tartottak. Ez jelenleg három vakcinára igaz: Pfeifer, Astra, Moderna.
Mellékhatásokról beszélnek. Lehetnek? Lehetnek hát. Ahogy az aspirinnek is lehet, aki aspirin érzékeny, ami előre nem tudható, annál ha beveszi, allergiás rohamok következnek be. Különböző mértékűek lehetnek ezek.De az emberiség elenyésző többségénél jelentkeznek a mellékhatások. Pont úgy, mint az ellenőrzött, biztos eredetű vakcinák esetében.
Vannak akik azt mondják itt is, nem kell vakcina, hiába mondja a tudományos világ egybehangzóan, hogy igen, majd a szervezetük legyőzi a bajt. Ha ez így lenne, akkor nem lenne szükség BCG oltásra sem. Ahogy nagyon sok kötelező védőoltásra. Amióta kötelező beoltatni a gyerekeket gyerekbénulás elleni vakcinával, azóta Magyarországon is minimálisra csökkent a gyerekbénulástól szenvedő emberek száma. Amikor az USA egy időre feloldotta, a kanyaró elleni védőoltás kötelező jellegét, hirtelen megjelent újra a kanyaró és számtalan áldozatot szedett, pont ezért újra kötelezővé tették a védőoltást ellene.
Afrikában tarol most is az ebola járvány és szedi szépen az áldozatait. Itt is jól le lehet vezetni, hogy azokban az országokban, ahol széles tömeget be tudtak oltani, az ebola visszaszorult, ahol nagy tömeg nem engedte beoltatni magát, ott tombol teljes erővel.
Az oltás mellett is el lehet kapni a corona vírust? El lehet, bár ennek esélye igen alacsonyra csökken. Viszont akik el is kapják, nem kerülnek lélegeztetőgépre, nem kerülnek tőle válságos állapotba, csak számukra annyi kínt jelent majd, mint egy sima influenza. Nem mellékesen pedig ami a legfontosabb még mellette, hogy a védőoltás véd a szövődmények kialakulásától is. Mai tudományos tények alapján, akik elkapják a coronát, azoknak 40-50%-nál alakulnak ki később súlyos szövődmények, még abban az esetben is, ha a vírus simán csak átszaladt rajtuk.
A világ tudományos életének álláspontja egyértelmű. A corona vírus ellen a védőoltás beadása az egyetlen hatásos eszköz, amivel meg lehet állítani a járványt. De ez csak ott lehet sikeres, ahol a társadalom legalább 60-70%-a átoltott lesz és ezzel kialakul a nyájimmunitás. Ahol sok a hülye tehát, aki nem hajlandó a biztonságos, ellenőrzött vakcinákkal beoltatni magát, ott a vírus okozta probléma tartósan megmarad. Normális ember hisz a tudománynak, a tudósoknak és nem hagyja magát átverni kuruzslóknak.
Gyártják az összeesküvés elméleteket. Ismerjük ezeket. A legviccesebb, amikor azt állítják, hogy nincs is vírus, ezt csak a világ nagyhatalmai találták ki, hogy Nagyon Titkos Tervüket megvalósítsák. És sokan elhiszik ezt persze, mert ostobák. És el se gondolkodnak azon, hogy ez a világ járvány, minden államnak a Földön, ahol jelen van nagyon komoly károkat okoz főleg gazdaságilag, tehát senkinek nem érdeke az embereket bezárva tartani és ezzel a gazdaságuk bedőlését kockáztatni. Arra már szavakat se lehet találni, hogy vannak olyan elmebetegek, akik elhiszik, hogy Bill Gates chipset lövet be a vakcinával az emberek testébe. Akik ezeknek az idióta hülyeségeknek bedőlnek, semmivel nem különbek azoknál a hülyéknél, akik azt állítják, hogy a Föld lapos. Sajnos amíg a hülye a lapos Földbe hívésével nem árthat senkinek, csak nevetséges lesz, addig a vírustagadók, az oltásellenesek komoly veszélybe sodornak ostobaságukkal másokat is. Az ő hülyeségük emberek halálához vagy megnyomorításához vezethet nagyon könnyen. Ezért a vírus tagadók, az oltást elutasítok, veszélyes hülyének számítanak.