Ronda?

Posted by

Kitaszítottak
>Ronda! Ezt mondta a képen látható politikus nőről a rendkívül szép és intelligens, az elveit “soha” meg nem változtató, jobboldali (hahahahaha) férfi és nőideál, Bencsik András újságíró.
Ronda!
Hát ítélje meg mindenki maga, hogy ez az állítás mennyire igaz. Persze a Demokrata, a 888, a Pesti Srácok és egyéb újságok igyekeznek minden egyes alkalommal előnytelen képekkel illusztrálni az ellene írott cikkeket (mintha a szépségnek bármi köze is lenne a kormánykritikához, a válságkezeléshez), és amúgy is, ki az aki mindig szép.
Mellesleg a szépség is relatív, kinek, mi.
Van, akinek még Bencsik András is tetszik.
Támadják Szabó Tímeát minden lehetséges alkalommal és módon, igyekeznek lejáratni, nemtelen eszközök alkalmazásától sem riadnak vissza.
Ez persze érhető, hiszen ő most az ellenzék egyik legismertebb és legharcosabb képviselője, aki kérlelhetetlenül olvassa a kormány fejére naponta az elkövetett hibákat.
Ez a dolga ellenzéki politikusként. Jól csinálja.
Ha nem is mindig hibátlan és nem is úgy néz ki mindig, mint egy sztár manöken a fotózás előtt, attól még teljes joggal teszi, amit tesz, mondja, amit mond, politikusként, országgyűlési képviselőként, magyar emberként, magyar anyaként.
És undorító, hogy ez a sok, magát intelligensnek tartó, kereszténynek mondott, kilóra megvett újságíró és csodálatos férfi, hogy mit művel vele.
Mi kedveljük Szabó Tímeát!
Jó abban, amit csinál és ehhez semmi köze annak, hogy hogyan néz ki. Az számít, hogy mit mond és mit tesz és nekünk tetszik, amit mond és amit tes