A Klubrádió szindróma

Posted by
Szolnoki András
>Úgy tűnik a Médiatanács korábbi döntése Klubrádió ügyben, kontra produktív lett, és most visszavonulót fújtak. Túl nagy volt a felháborodás a frekvencia elvétele miatt, nem csak hazai, hanem nemzetközi szinten is. Szerintem azonban inkább arról van szó, hogy a Fidesz maffiózói megijedtek, hirtelen megnőtt az interneten való rádióhallgatás, és vidéken azok is elkezdték hallgatni a Klubrádiót, akik eddig ezt nem tették, ezt viszont nem engedhetik meg maguknak, hiszen nem azért nyúlták le szinte az egész magyar médiát, hogy most egy ellenzéki rádió az interneten az egész országban elterjedjen.
Nyilván hozzájuk is eljutott a hír, hogy hirtelen nagyon kapós lett az internetrádió, ami minden helyen használható az egész országban és külföldön is, ahol van wifi. Csoportok alakultak, hogy megtanítsák az embereket, hogy hogyan kell okos telefonon hallgatni a Klubrádiót.
Na ez már sok volt a vezírnek, kiadta a parancsot, először visszaléptette az egy megmaradt Fidesz közeli frekvencia pályázót, aki fellebbezésével hónapokkal tolta volna ki a döntést, majd utasította a Médiatanácsot, hogy miután így nincs több pályázó, fogadja be a Klubrádió hiánypótlását, majd miután ez is megtörtént, a pályázat tartalmi részének átvizsgálása után rövid időn belül hirdesse ki győztesnek a Klubrádiót és adja vissza a Budapest FM 92,9 MHz hullámhosszat.
Az a gyanúm azonban, hogy későn ébredtek fel, a Klubrádió hallgatottsága jelentősen nőni fog, a mi legnagyobb örömünkre!