Halál precíz oltási terv

Posted by

Tamás Ervin
>Tényleg több hónappal ezelőtt elkészült a halál precíz oltási terv. Ezt onnan is látni, hogy – mint az alaptörvényt – minden nap toldozzák-foltozzák. Már senki sem tudja mikor, miért és hol, mit, csak azon töri a fejét, mi az, amit nem akar megkapni a víruson kívül.
Naponta derül ki némi turpisság a vakcinák körül, ezt ennek, azt annak nem lehet adni, a fejetlenséget tetézik a regisztrációs kalamajkák, van, akihez levél megy, akad, akit a háziorvosa hív, a pontos információ annyi, hogy közeledik az idő, amikor adhatja a karját. Később váratlanul megérkeztek a soron kívüli sorba a sportolók, most meg a raktárosok. A pedagógusok továbbra sem, a nemzet napszámosai maradnak a helyükön.
Mindent felborít minden, a fejetlenség közepette kezd többet szállítani a Pfizer – ki tudja hová, kiknek -, a krónikus betegséggel küszködő 65-75 évesek mintha elvesztek volna a tábláról.
A főnök most a Római Birodalom és a magyarok kapcsolatáról mereng, addig jó, mert talán nem talál ki új módszert, nem fedez fel új vakcinát, és nem szervezi át holnapra az oltópontok hálózatát.