Rogán “szerelemből nősült “

Posted by

Hadházy Ákos
>Kiderült, hogy Rogán propagandaminiszter mégis szerelemből nősült… Rossz nyelvek akkor szokták ezt mondani, amikor a vőlegény szép nagy hozományt remél, de az esküvő után rájön, hogy valójában szegény lányt vett feleségül…Valentin nap környékén persze az önzetlen szerelemnek is különösen örülni kell….
A maradék független sajtó beszámolt arról, hogyan akart Rogán feleségének családja ezer hektár földet vásárolni egy állami tulajdonú bank hitelét felhasználva 1,6 milliárdért. Erről -kötelezően nyilvános- szerződés is rendelkezésre állt. Úgy tűnik viszont, hogy a botrány hatására Rogánék talán elszégyellték magukat és talán megkérték a Kormányhivatalt, hogy ne hagyja jóvá az ügyletet ,vagy tényleg nem volt vele minden rendben.
A független sajtó beszámolt az ügyről, de a szerződésből nem mutatott képeket. Egy normális országban nem is kellene. Azonban Rogán elképesztő arcátlansággal bemondta, hogy az egész csak kitaláció, álhír, semmi alapja sincs, a felesége soha nem akart földet venni stb. Ezért teszek ki a szerződésből néhány lapot.
Meg azért, mert talán még mindig sokan nem értik, Rogán honnan veszi ahhoz a bátorságot, hogy úgy hazudjon szenvtelen arccal, hogy közben tudja, hogy sok százezren, akár millióan is tudják, hogy hazudik. Hát azért, mert tudja, hogy a propagandagépezetének köszönhetően ennél JÓVAL TÖBBEN vagy egyáltalán nem hallanak az ügyről, vagy nem hallanak a bizonyítékokról. Akik a posztjaimat olvassák, el sem tudják képzelni, de egy komoly felmérés szerint még a hetekig-hónapokig gomolygó Tiborcz ügyről is csak az emberek 59 százaléka hallott
Értsük jól: amíg a propagandagépezetet nem vesszük ki a kezükből, a Fidesz gyakorlatilag MINDEN kommunikációs csatát megnyerhet. Persze volt Borkai- és Szájer ügy, azokat talán mégsem nyerte meg. De 1) sovány taktika csak arra várni, hogy hátha lesznek még szexbotrányok 2) a Klubrádió és az Index példája is megmutatta, hogy a Fidesz dolgozik az ügyön, hogy legközelebb egy ilyen botrány is minél kevesebb emberhez jusson el 3) a propagandagépezet által megtévesztett emberek a Borkai – ügy után is visszahozták a Fideszt Győrben