Öngól

Posted by
Iván Gizella
>Az olvasható egy demokratának nem nevezhető -, na nem is tudom miben, talán sajtótermékben -, hogy jó konzervatívnak lenni. A konzervatívok jó emberek, valószínű, hogy kedvesek is. Sőt, felelősségteljesek. Milyen szép is ez Istenem. De ami csábít a konzervativizmusban, az az, hogy nagyobb valószínűséggel ők elégedettebbek a szexuális életükkel, mint azok a fránya liberálisok. Ha ez nem győzi meg a libernyákokat, jobb lenne átállítani az agyakat, akkor semmi.
Mert liberálisnak lenni nem jó. Sokan pszichotikus jellemvonásokat mutatnak, feltűnési viszketegségben szenvednek, sőt, indulatosak is. Ez elgondolkoztatott kissé. Mert ha mindez nem igaz rám, akkor én konzervatív vagyok? Megsúgom, valamiben igen, valamiben nem. A politikában nem.
Ja, s azt is olvastam, hogy minél magasabb valaki, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy konzervatív beállítottságú. Ezzel még nem is lenne baj, de ha csak a családomban körbe nézek, már cáfolom ezt az állítást.
Ja és így mennek tovább. Szignifikáns -, hogy ezek ilyen szavakat is tudnak – genetikai kapcsolat van a testmagasság és az IQ szint között. Vagyis minél magasabb valaki, annál intelligensebb is. Hű azannyukat! S ezt le merték írni.
Remélem, nagyon remélem, hogy ezzel a mondattal magukra gyújtották a házat. Ezt szerintem a főnök nem fogja annyiban hagyni. És igaza is van.