Ugocsa coronat

Posted by
Szűcs Gábor Róbert
HA MEGNYERTE, HADD VIGYE
…és akkor királlyá koronázták I. avagy Igazmondó Viktor néven a városligeti Műjégpályán. A köz nem kiáltott fel. A koronát Erdő Péter, bíboros, esztergom-budapesti érsek adta rá a királyra, egy Lucifer nevű alak közreműködésével. Az ellenzék nyereg alatt megpuhult. Az Európai Unió nemtetszését fejezte ki, és további, erőteljes sajnálkozásokat helyezett kilátásba. A koronázás költségeinek 95 százalékát azonban Brüsszelből, az újonnan létrehozott Köztársasági Alapból finanszírozták.
A német kancellár, látogatása során nem csókolt kezet az új királynak, ami súlyos nehezteléssel ér fel diplomácialiag, annak ellenére, hogy Magyarország két harckocsi-hadosztályt és három repülőgép-anyahajót vásárolt Németországtól. Az USA elnöke tiltakozásul nem utazott el Bukarestbe.
Oroszország, jó szándéka jeléül Magyarországra telepítette a Csekát, az NKVD-t, a KGB.t, az FSZB-t, az SZVR-t, a GRU-t, a CSZKA Moszkvát és a Szovjet Hálálstaféta (Brezsnyev, Andropov, és az öreg Cservonyec-fiú) maradványait. Kína Vuhanig meghosszabbítja a csepeli szabadkikötőt. Rövidesen gyümölcsfákat is oltanak kínai vakcinával.
Minden egyéb zavartalanul folyik.