Orbán a többiekkel együtt döntött, aztán mást csinált

Posted by
Kaltenbach Jenő
>Andrea Vollauschek kommentàrja, ami egy kicsit megmutatja Orbàn aljassàgàt ebben is.
“Az egészben az a vicc, hogy a 27 kormányfő az Európai Bizottság minden a vakcina fejlesztését, az első 6 vakcina kiválasztását, a 2,3 milliárd adag közös lekötését, a kormányok általi közvetlen rendelési eljárási módot KÖZÖSEN döntötték el, tehát minden egyes ezirányú döntésben Orbán Viktor is AKTÍVAN RÉSZTVETT!
És ezek után egyetlenként indult el Kínába és Oroszországba bevásárolni, mégpedig az MAGYAR KORMÀNY KEZESSÉGÉT FELVÁLLALVA!
Azt ugye tudni kell, hogy ha egy vakcinát szigorú feltételek ellenőrzése után az Európai Gyógyszerügynökség, az EMA engedélyez, akkor az esetleg fellépő károsodásért a gyártó cégekre hárul a jóvátételi kötelezettség, ha viszont egy kormány a saját országában soronkívül engedélyez egy oltóanyagot, akkor ezzel magára veszi a kártételi felelősséget.
Ez a magyar különút 2 eddig nem dokumentált hatástanulmánnyal, soha nem befejezett 3. klinikai teszfázissal, minden adatot kizárólag a gyártók saját maguk által kiadott információkból véve, a kínai vakcina esetében 3-4 különböző országban 3-4 különböző, egymástól erősen eltérő hatékonysággal egy átlagon felül kétséges út.
Ennek KIZÁRÓLAG politikai mondanivalója van.”