Megmondta a nem Áderné

Posted by
Forgács Erzsébet
>”Nini, ennek az országnak van köztársasági elnöke! Ezt abból lehet tudni biztosan, hogy van neki felesége. A feleség létét pedig onnan tudjuk, hogy egy Herczegh Anita nevű nő a közpénztévén (valamelyiken a sokból) mesélt arról, hogy a házasság mennyire jó, az élettársi kapcsolat pedig csak olyan izé, átmeneti, mint egy vasútállomás peronja.
Na jó, eddig is tudtunk Áder János létezéséről, mert időnként a munkahelye elé vonultak dühös emberek, és kiabáltak neki fel az ablakba: ne írd alá, János. János persze aláírta, János mindent aláírt és alá is fog írni. Azért kapja a fizetését. A mi adónkból, a párt szolgálatában. Vagy hát Orbán Viktor szolgálatában, ha pontosak akarunk lenni. Régi barátság az övék, már akkor együtt voltak a Bibóban, amikor kitalálták, hogy csináljanak Zrt.-t az országból. Szóval tartós kapcsolat ez, pedig össze sem házasodtak. János bármit aláír, amit az orra alá tolnak, aztán elmegy védeni a halakat, közben – ha megfárad a természetvédés közben – kiül a vízpartra, és azzal szórakoztatja magát, hogy halak szájpadlásába akaszt egy nagy horgot, kirángatja őket a vízből és engedi megfulladni. Jobb esetben agyonveri őket, talán haza is viszi, és akkor az ő hites felesége főz egy finom halászlét.
Ez a hét a házasság hete, ennek a hétnek a fővédnöke Herczegh Anita – aki nem Áderné, mint ahogy Dobrev Klára sem Gyurcsányné, de őt lehet így nevezni a pártlapokban -, el is mondta ő, mit gondol a házasságról:
“Számomra az élettársi kapcsolat magában hordozza a bizonytalanságot, az időszakosságot, a “nem biztos, hogy sikerül, de próbáljuk meg” hozzáállást. Ha viszont egy pár úgy dönt, hogy házasságot köt, akkor abban benne van az +egy életen át+ és +a csak téged+ ígérete”
A teljes írás itt olvasható.