Lassul a reakcióidő

Posted by
Andor Mihály
>Úgy látszik, Rogán Antal vadonatúj családjának földügye már a NER-főnöknek is ciki volt, ezért ellentámadásra utasította seregeit a „baloldali sajtó” ellen. Tíz nap múlva!!! Ennyi ideig tartott, amíg kitaláltak valamit. És hát az ellentámadás minősége is hagy kívánni valót maga után.
A Magyar Nemzetben – hol másutt – megjelent a cáfolat: az állami Budapest Bank „közleményben cáfolta az álhíreket, kijelentették, hogy nem nyújtottak kölcsönt és hitelt sem folyósítottak sem Rogán Antal feleségének, sem a családjának”.
„Lapunk információi szerint a sokat idézett szerződés soha nem ment teljesülésbe, a miniszter felesége és családja nem vásárolta meg a földterületeket.”
„A tulajdoni lapok tanúsága szerint a szóban forgó földterület nem került Rogán Antal feleségének birtokába.”
„A Budapest Bank eddig a banktitok miatt nem nyilatkozhatott. A bankokat ugyanis köti a banktitok, sem az ügyfelekről, sem a hitelekről nem adhatnak tájékoztatást. A család az elmúlt napokban felmentette a Budapest Bankot a banktitok alól, így a bank ma a nyilvánosság előtt is cáfolta a megjelent cikkeket.”
Egyetlen apró kérdésem volna. Ha nem vettek földet, nem szerződtek a bankkal, akkor milyen banktitok alól mentették fel a Budapest Bankot?