Nem is hallott róla

Posted by
Arató András
>A kamarai elnök nem tudta…
Van ez az egykori csempekereskedő, aki, ki tudja, miként lett a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, de az lett, azé a sötét kamráé, amelyikbe mindenkinek kötelező belépni. Azt mondotta február ötödikén a Megbeszéljükben Bolgár György kérdésére, amellyel e magas tisztség terhét a vállán viselő személytől a Klubrádió frekvenciamegvonásáról kialakított véleménye felől érdeklődött, hogy ő erről bizony nem is hallott. Aztán jól kivágta magát a csávából, joviálisan leereszkedve megosztotta a nagyérdeművel, hogy mindig szívesen beszélget Szerkesztő úrral, és bár nem ért a médiához, de ha ez így van, ahogy most Bolgár úr felvilágosította, akkor a maga részéről sajnálja, ha ez így esett meg, minthogy ő mindig szívesen beszélgetett Szerkesztő úrral.
Az interjú egy korábbi szakaszában megerősítette, helyeselné, ha az általa elnökölt szolgálóleánynak vétója lenne abban, hogy milyen szakokat indítanak az egyetemek, mert a Kamara a legeslegtájékozottabb az ipari termelés és a szolgáltatások világában…
Attól tartok, Parragh hétfőn lemond a posztjáról. Vagy azért, mert a Klubrádió sorsával kapcsolatos informáltságát illetően nem mondott igazat, vagy azért, mert igazat mondott. Ám mielőtt visszatérne eredeti foglalkozásához, mondja meg néki valaki, hogy az eternit betiltatott, minthogy rákkeltő.