Az empatikus

Posted by
Juszt László
>A bukott csempekereskedő, aki ma a fidesz emberkereskedője most azzal állt elő, hogy “aki nem tudja befizetni a kamarai tagdíjat, az ne is vállalkozzon”. Különös empátiáról tett tanúbizonyságot, de nem először.
2017-ben azzal boldogította a szülőket, hogy „a polgármesterek nem mernek bezárni gimnáziumokat, ami óriási hiba”. Mondta ezt azért, mert szerinte: “Minek ide gimnázium, érettségi, diploma, amikor egy jó szakma többet ér egy diplománál”. Csak azt nem tudta, hogy nem az önkormányzatok, vagyis a polgármesterek felügyelete alatt vannak a gimnáziumok…
De ilyet is nyilatkozott ez az igen okos és humánus elme az általa már korábban “közjószágnak tekintett gyerekeinkről:
„Ha valaki ügyesen foglalkoztat tanulót a saját cégében, már az egy versenyelőnyt jelenthet neki, hiszen egy tanulót fel tud használni vagy alkalmazni tud árufeltöltésre, polcfeltöltésre, egy csomó munkának az elvégzésére, ami mindenkinek hasznos.”
Azaz, ha ügyes vállalkozó vagy ingyen rabszolgának használhatod a tanulókat. És ez a bukott csempekereskedő – a Fidesznek tett szolgálataiért – több, mint 20 éve a Kereskedelmi kamara “példamutató” vezetője, aki feleségével együtt számtalan helyről húz havi juttatást, aki néhány éve azt nyilatkozta, hogy a feleségének az MNB-től kapott havi 3 milliója csak zsebpénz. Gratulálok!