Nem kaptál még kamu-levelet? Itt van egy

Posted by

Juszt Lászó
>Az alábbi “ajánlatot kaptam” interneten. Gondoltam továbbítom Kósa Lajosnak. Ő ért ezekhez igazán. Hátha ebből is “ki tud hozni valamit”.

“Umar Jose Veloso
Köszönöm megértésedet, valakit kerestem ezzel a névvel. Megkaptam, hogy kapcsolatba lépjek veled, és megtudjam, hogyan tudunk a legjobban segíteni egymásnak. Jose Veloso vagyok, könyvvizsgálói vezetőként dolgozom itt, a Fülöp-szigeteki Nemzeti Bankban
Hiszem, hogy Isten akarata, hogy most veled találkozhassak. Fontos üzleti megbeszélést folytatok, amelyet szeretnék megosztani veletek, és úgy gondolom, hogy érdekelni fogja Önt, mivel ez a vezetéknevéhez kapcsolódik, és Ön profitálni fog ebből.
Az Ön országának állampolgára, fix betéttel rendelkezett a bankomnál, 12 500 000 USD (tizenkét millió ötszázezer Egyesült Államok dollár) értékben. A betét esedékessége tavaly volt. 2012. május 11-én a halálesetek között volt. hét halálos balesetet szenvedett a Fülöp-szigeteken, a Fülöp-szigeteki Manila Paranaque városi úton, ahol a helyszínen harmincöt ember meghalt.
A bankvezetésem még nem tudott a haláláról, tudtam róla, mert ő volt a barátom, én pedig a számlafelelőse voltam, amikor a számla nyitva volt az előléptetésem előtt. Mr. Gentian azonban a számla nyitásakor nem említett semmilyen Next of Kin / Heir-t, és nem volt házas, és nem volt gyermeke. A múlt héten a bankvezetésem azt kérte, hogy adjak útmutatást arról, hogy mit tegyek az ő pénzeszközeivel, ha megújítja a szerződést.
Tudom, hogy ez meg fog történni, és ezért kerestem egy eszközt a helyzet kezelésére, mert ha a bankigazgatóim véletlenül tudják, hogy Gentian halott, és nincs örököse, akkor a felhasználást a személyes felhasználásra szánják. , ezért nem akarom, hogy ilyen történjen. Éppen ezért, amikor megláttam a nevét, boldog voltam, és most arra kérem az együttműködését, hogy bemutassam Önnek a Next of Kin / Heir néven a számlát, mivel ugyanaz a vezetékneve van vele, és a bank székhelyem el fogja adni Önnek a számlát. Nincs kockázat; a tranzakciót olyan törvényes megállapodás alapján hajtják végre, amely megvédi Önt a jogszabályok megsértésétől.
Jobb, ha követeljük a pénzt, mint hogy engedélyezzük a banki igazgatóknak, hogy ők már gazdagok. Nem vagyok mohó ember, ezért azt javaslom, hogy egyenlően osszuk meg az alapokat, 50/50% -ot mindkét félnek, a részem segíteni fog abban, hogy saját céget alapítsak, és a bevételt jótékony célokra fordítsam, ami az álmom volt.
Hadd tudassa velem a javaslatommal kapcsolatos gondolatait. Kérjük, kezelje bizalmasan ezeket az információkat. Többet kell írnom neked a részletekről, ha szigorúan személyes e-mail címemen kapom meg a sürgős választ:
Umar Jose Veloso
velosojose513@gmail.com”
Hogy létezik, hogy egy ilyen bornírtságot valaki bevesz?