Korlátozottak vagyunk a Facebookon

Posted by

Dallos Klára
>Helló emberek… Szerintem igaz, hogy korlátozottak vagyunk, mert én is észrevettem, hogy a lájkok és a hozzászólások mindig ugyanazoktól az emberektől származnak…
Megtettem, ami lent van, és javítottam az üzeneteim elérését… Kíváncsi vagyok: – Hol lenne minden ismerősöm?… Szomorú, hogy sok ismerősöm van, és csak 25 van engedélyezve a bejegyzéseim megtekintésére.
Többször figyelmen kívül hagytam ezt az üzenetet, mert nem gondoltam, hogy működik. Működik! Új hírfolyamom van. Most olyan emberek posztjait látom, akiket már rég nem láttam.
Így kell lekapcsolni azt a rendszert, amelyet a Facebook használ, hogy korlátozza a bejegyzések megtekintését a hírfolyamunkban. Az algoritmusa ugyanazt a néhány embert választotta, kb. 25, akik el akarták olvasni a bejegyzéseit.
Ezt kell tenni:

📷 Tartsd az ujjad bárhol ebben a posztban, több lehetőség is megjelenik, többek között a ′′ Szöveg másolása “.
📷 Kattints rá!
📷 Menj az oldaladra, tedd oda az ujjad, ahol azt mondja: ′′ Mi jár a fejedben?”. Egy üres lap kinyílik, tedd az ujjad erre az oldalra, és több lehetőség is megjelenik, kattints a ′′ Beillesztés ′′ gombra, és ez a szöveg megjelenik.
Ez ′′ megoldja ′′ a rendszert.
Ha elolvasod ezt az üzenetet, tegyél meg egy szívességet, és hagyj egy gyors megjegyzést: ′′ Hello “, egy matrica, amit csak akarsz, hogy szerepeljen a hírfolyamomban. Nem érdemes csak lájkot rakni, valamit kell írnod, hogy tudjam, hányan olvassák el a szöveget. Szóval, várom a barátaimat..
%d bloggers like this: