76 forint

Posted by

“Köszönjük Orbán nagyságos úr a közmunkásoknak adott napi hetvenhat forint emelést. Ebből is látszik mennyire meg vagyunk mi becsülve mint a nemzet cselédei. Lázár nagyságos úr bezzeg nem adott nekünk évek óta egy forintot sem, mondván hogy motiválva legyünk rendes munkát keresni.
Csak ne lenne az olyan messze, mert mi akkor még gyalog sem tudtunk volna bemenni a városba dolgozni.
Na majd most ebből a sok pénzből. Buszjegyre ez sem elég, de ennyivel is könnyebb lett az életünk, meg érezzük a megbecsülést.
Mert tudjuk ám hogy járvány van, és mindenkinek nehéz. Mi rendes emberek vagyunk, most kocsmába sem járunk. Mondta is a Józsi a kocsmáros, hogy mi sokkal többet kaptunk mint ő, ezzel a napi hetvenhat forinttal, hát becsüljük meg magunkat és csókoljuk meg a nagysága úr seggét. Kezét akart mondani, csak most mérges mert rárohad a sör, a járulékot meg fizetnie kell.
Pedig csak márciusig kellene várni neki. Meg ha Lőrinc nagyságos úr kapott tizenhét milliárdot, lehet neki is inkább szállodában kellene gondolkozni. Szóval Orbán nagyságos úr ezek után is számíthat ránk.
Nagyon szeretnénk majd meglátogatni abban az új környezetében, amire most akar hetven valahány milliárdot költeni. Meg az oltást is várjuk. Csak nálunk nincs orvos, aki beadja, de Cili néni megmondja majd hogyan oltakozzunk.
Csak lássuk a tévében mikor erről beszél, meg legyen az áramkártyán pénz pont akkor, mert mosni is kell néha. Különben majd mondja a polgi is mikor megyünk neki napszámba.
Szóval hetvenhat forint naponta.
Jó tudni mennyit ér az ereszcsatornán lógó keresztény konzervatív demokrácia, és abban hol vannak az emberi értékek.”

BANDITA.

banditapolitika.blog.hu