Kompromat: Trumpot a KGB “nevelgette”

Posted by

Caroline Howe

>Egy új, sikergyanús könyv azt állítja, hogy a KGB 40 évvel ezelőtt elkezdte ápolni, nevelgetni a „fiatal és hiú” Donald Trumpot azzal, hogy megmentette őt a pénzügyi összeomlástól, és az oroszok eszközévé tette, aki  elnökként mindent megtett Putyinnak „amit akart”. A szerző állítása szerint Trump és Oroszország szövetsége 1976-ban kezdődött, amikor a nagy vállalkozó úgy döntött,  Queens-i ingatlanfejlesztés helyett a Manhattanbe költözik.
American Kompromat How the KGB Cultivated Donald Trump, and Related Tales of Sex, Greed, Power, and Treachery by Craig Unger is out January 26Trumpot az 1980-as és az 1990-es években az oroszok többször megmentették a csődtől az ingatlanjain keresztül mosott  készpénzzel. Amikor Trump lett az elnök, itt volt az ideje, hogy visszafizesse az adósságát.  Mindent megadott Putyinnak, amit csak akart – írja a szerző. Trumpot barátja Jeffrey Epstein hozta az oroszokkal kapcsolatba. Az a  barát, aki kiskorú lányokkal látta el az oroszokat és a Szilícium-völgyet. Trump azért is fordult a KGB-hez, mert „hiú volt, nárcisztikus, nagyon hajlamos a hízelgésre és kapzsi” – írja a szerző. A szerző a könyv számára interjúkat készített magas szintű forrásokkal, disszidens szovjetekkel,  a CIA volt tisztjeivel, az FBI ügynökeivel, ügyvédekkel és másokkal.

Craig Unger könyvének címe:, American Kompromat, How the KGB Cultivated Donald Trump, and Related Tales of Sex, Greed, Power and Treachery.  Amerikai Kompromat, Hogyan nevelgette Donald Trumpot a KGB., és ezzel összefüggő mesék szexről, kapzsiságról, hatalomról és árulásról. Unger újságíró, hat könyv szerzője, köztük olyan bestsellereké, mint a House of Bush, a House of Saud, a House of Trump, a House of Putin.

The author writes Trump was rescued multiple times from multiple bankruptcies by boatloads of Russian cash laundered through his real estate in the 80s and 90s as well as Russian money picking up the tab for buildings franchised under Trump's name

Trump appealed to the KGB because he was 'vain, narcissistic, highly susceptible to flattery and greedy,' the author writes. Trump and Putin pictured in 2017