Alapjogom

Posted by
Kácsor Zsolt
>A Neokohn című zsidó lap (amelyet Seres László alapított, de sajnos már nem ő vezet) most azzal próbál fogást találni Heisler Andráson, a Mazsihisz elnökén, hogy én miket posztolok a saját Facebook-oldalamon. Ezt írják:
,,Kácsor Zsolt, a Mazsihisz.hu – vagyis az egyház hivatalos honlapjának – munkatársa a napokban nyilvános Facebook-bejegyzésben kritizálta az Orbán-kormányt. A neves publicista bejegyzésében, melyet azóta eltávolított, többek között arról írt, hogy a miniszterelnök „ellopja és ellopatja az országot a haverjaival (…) Nyeljetek, orbánisták”.
Nem akarom kiábrándítani a Neokohn lelkes cikkszerzőjét, de az úgynevezett valóságban gyakran elő szokott fordulni, hogy az ember nem egyezteti a politikai véleményét jóváhagyási céllal, így tehát a Mazsihisz elnökének semmi köze ahhoz, hogy a sok tízezer magyar neológ zsidó, s köztük a Mazsihisz állománya mit gondol a kormányról. Tudom, hogy egy orbánista számára ezt nehéz lenyelni, de képzeljék csak el, hogy egy közpénzből fizetett kormány bírálata alkotmányos alapjog.