A First Ladyk kedvenc órái

Posted by

Régebben elsősorban a prezentálás volt a mindenkori amerikai First Lady feladata, ám ez az utóbbi évtizedekben megváltozott, legalábbis a demokrata elnökök esetében. Hillary Clinton és Michelle Obama mindketten komoly munkát végeztek és alighanem ez várható Jill Biden esetében is. A prezentáció is fontos persze, márpedig egy szép óra öltöztet. Lássuk, milyen órákat viselnek az elmúlt évtizedek elnökfeleségei.

jill_biden_foto_instagram_com_drbiden.jpgJill Biden a Cartierre esküszik

Jill Biden

Ugyan hivatalosan még nem First Lady, de ez már jóformán csak órák kérdése, úgyhogy kezdjük Joe Biden feleségével. Jill Biden sok korábbi elnökfeleséghez hasonlóan a Cartier rajongója.

Az elmúlt hónapokban gyakran láthattuk egy arany Panthère de Cartierrel a csuklóján, ami ugyanolyan jól néz ki farmerrel és pólóval, mint estélyivel. A professzornak van egy Cartier Tank órája is, de jól láthatóan a Panthère a kedvence, azt viselte a tavalyi kampányfellépéseken is.

Melania Trump

Melania Trump nem csak modell volt, de saját üzleti birodalma is van (pontosabban volt, amikor First Lady lett), melyet elsősorban a saját nevével fémjelzett órákkal és ékszerekkel alapozott meg.

Amikor azonban saját használatról van szó, akkor (férjéhez hasonlóan) a svájci Vacheron Constantin rajongója. Kedvence, a Kalla Duchesse gyémántokkal van kirakva. Amikor kicsit sportosabban is lehet öltözni, akkor sokszor egy Jaeger-LeCoultre Reverso látható a kezén.

Michelle Obama

Michelle Obama választása egy Cartier Tank Française, amivel már First Lady-ként gyakorlatilag beutazta a világot. Nem meglepetés, hogy ez a kedvence, a dizájn klasszikus, a rozsdamentes acél test pedig sokat kibír és könnyen tisztítható.

michelle_obama_foto_feher_haz.jpgMichelle Obama első hivatalos fehér házi fotója (Fotó: Fehér Ház)

Hillary Clinton

A volt First Lady, majd külügyminiszter és demokrata elnökjelölt óraválasztása tükrözte ambícióit, hiszen a Rolex és az Ovális Iroda közös történelme messzire nyúlik vissza.

Az óragyártó Day-Date modelljét gyorsan elnevezték „elnöki órának”, amikor először feltűnt Lyndon B. Johnson csuklóján. Hillary Clinton kedvence persze nem ez, hanem egy arany Lady-Datejust. Bill Clinton párjának emellett persze vannak más órái is, például egy fehér kerámia Chanel J12.

 Kívültágasabb.blog.hu

Címkép: Melanie Trump és kedvenc órája