Vicces is, meg nem is

Posted by
Gábor György
>Lám, a hatalom mellé rendelt „független” kulturális, tudományos és oktatási szakértők bevizsgálták a kínai és orosz fejlesztésű Fidesz-vakcinát, s elrendelték a Színház- és Filmművészeti Egyetem azonnali hatállyal történő beoltását.
A hatásfok és a kívánt eredmény mindenki számára rögvest érzékelhetővé vált.
Az ország valamennyi felsőoktatási intézményének beoltása hamarosan folytatódik, s az oltakozás a miniszterelnök szerint akár egy hétvége alatt abszolválható. A kívánt célra egyetlen vakcina áll rendelkezésre, választási lehetőségre nincs mód, ám ezt a vakcinát nagy tapasztalatokkal rendelkező orosz és kínai szakemberek fejlesztettek ki, s összeállítását és előállítását „független” magyar szakemberek tanulmányozták a helyszínen. A kínai és orosz kulturális, tudományos és oktatási vakcina hatásfoka még nem teljesen ismert, ám a vakcinával eddig már oltakozott intézmények mortalitása száz százalékosnak mondható.
Közben a kínai eredetű kulturális, tudományos és oktatási vírus mutánsai felbukkantak Szerbiában is.
A „Kulturális, Oktatási és Tudományos Orosz és Népi Kínai” (továbbiakban KOTONOK) vakcina Magyarországon korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre.
A szakemberek szerint az egyszeri beoltakozás 2022 tavaszáig egyértelmű védettséget biztosít. 2022 tavaszát követően azonban nem kizárt, hogy újabb ellenszer kidolgozása válik elkerülhetetlenné, az addig használt kínai tudományos, kulturális és oktatási vakcina raktáron maradt készletét pedig vihetik magukkal a különböző Sztánok felé induló repülőjáratokon a neves magyar vakcinabeszerzők, fürkészek és portyázók.
Címkép: Beszállás egy kazah gépbe