Minősítő

Posted by
Radnai György
>„Ne felejtsük el, hogy Magyarországon a miniszterelnöki pozíciót nem lottón nyeri valaki, hanem egy nyertes választás után. Az ilyen típusú kritikája az ország vezetőinek az a magyar emberek döntésének a minősítgetése” – nyilatkozta Szijjártó Péter saját lábán(?) álló külügyminiszter, de még nem rendelte be irodája konyhájába Barack Obamát.
Közben Lázár János – egyes névtelenség sűrű ködébe burkolódzó források szerint – „állítólag rámozdult a Szerencsejáték Zrt. részvényeire”, amikor bekerült a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem fenntartó alapítvány kuratóriumába.
Kétségtelen tény, hogy Magyarország miniszterelnöke magyar ember, ugyanakkor nem minden magyar ember lett miniszterelnök és nem minden magyar ember úgy vezetné Magyarországot, hogy alattvalóknak tekinti népét, arról nem is beszélve, hogy nem minden magyar ember tud a saját lábán állni, s így nem minden magyar ember hozott „érett döntést” az elmúlt és a leendő évszázad, évezred (örökös?) magyar miniszterelnökére szavazatával.
Szóval a MINŐSÍTGETŐ maradjon csak a saját lábán, ameddig tud és módja van rá…