Melanie

Posted by

Kőhidi Imre
>„Csalódott és elkeseredett vagyok, amiatt, ami az elmúlt héten történt” – írta Melanie Trump First Lady, ezen a ponton pedig tényleg mindenki azt gondolhatta, hogy a trumpisták ostromára gondolt, de aúgy folytatta: „Szégyen, hogy a tragikus események közben indokolatlan személyes támadások és hamis vádak értek engem. Pedig most kizárólag hazánk és polgárainak gyógyulásával kell foglalkozni. A történtekből nem szabadna személyes hasznot húzni.”
Az jár a fejemben, hogy ez a rém buta némber azért nem érdemel ennyi ekézést, hogy őszinte volt; ennyi van benne. Roppant kíváncsi lettem volna Makray Kati hasonló nyilatkozatára, amikor távozott Schmitt Pállal a Nagy Senkivel a Nagy Semmibe, de igazán kíváncsi persze dr Lévai Anikó sorai érdekelnének, aki egy portréfilmben (!) elmesélte, hogy ők annyira bátrak voltak a 80-as évek közepén, de annyira, hogy a Ságvári körutat Szolnokon merték a régi nevén Szapáry útnak nevezni. Kiestem a fotelből, minden második ember így hjvta még a pártbizottságon is.
Melania, mint az importfeleségek egyike (mint tudjuk, Trump a 150 millió amerikai nőből sosem talált magának egy igazi szerelmet, kizárólag alárendelt érdekkapcsolatai voltak. Ejrópából) emlékét megőrzi a Playboy. Talán. A többi first lédivel kapcsolatban még ennyire se vagyok optimista.