Elvesztett élet

Posted by

Lakatos András
>Molnár Péter, az ismert politikus és slammer ma elmondta a Klubrádióban, hogy hogyan halt meg idős édesanyja koronavírus fertőzésben, a kórházban. Elcsuklott a hangja, amikor arról beszélt, milyen érzés azt hallani a telefonba, hogy „ne haragudjon fiatalember, de sajnos képtelenek vagyunk az édesanyjának azt az ellátást biztosítani, amire szüksége lenne”.
Édesanyja, Molnár Éva pedagógus volt, kisiskolásokat tanított. Minden évben amikor első osztályt indított, már nyáron végiglátogatta leendő tanítványait, hogy megismerkedjen velük és ne legyen számukra olyan félelmetes az iskolakezdés. Amióta pedig nyugdíjas lett, nemcsak ott volt, hanem süteményt is osztott minden olyan tüntetésen, ahol a demokráciáért és szabadságért kellett szót emelni. Az utóbbi években már alig tudott járni, de akkor is elment tüntetni, mert ahogy mondta; „állni még tud”.
Péter a fia, aki a Fidesz alapító tagja volt, azt mondta, hogy vádolja Orbánt Viktort édesanyja és sok más elvesztett életért, amelyet meg lehetett volna menteni.