Gyűlölet és harc

Posted by
Berg Dániel
>Rákay Kálmán propagandista tegnap habzó szájú bejegyzésben állította, hogy külföldi ügynök vagyok. Írománya elterjedt a közösségi médiában, több propagandamédium átvette.
A kiváltó ok az volt, hogy írtam egy cikket. Fő állításom, hogy a populisták végtelenül káros politikája vezetett a washingtoni erőszakos zavargásokhoz. És hogy mi itthon jól ismerjük a hazugságokra, az elvtelen manipulációra, a társadalom megosztására alapuló politikát. Jól ismerjük, mivel foglyul ejtette hazánkat.
Lehet nem egyetérteni a cikkel. Lehet nem szeretni az Egyesült Államokat, a Momentumot, vagy éppenséggel engem. Ez mindenkinek szíve joga. De kiválogattam pár hozzászólást Rákay firkálmánya alól, illetve olyan üzenetekből, amit kaptam, azok számára, akiknek kétségei vannak, hogy hova vezet a felelőtlen hergelés. Csak erős idegzetűeknek ajánlom, nekik sem szívesen.
Oszd meg, és uralkodj. Az orbánizmus a magyar társadalom megosztásáról, gyűlöletkeltésről és árokásásról szól. A Rákay Kálmánok, a Jurák Katák, a Bayer Zsoltok ennek eszközei, erre van az Origo, a Pesti Srácok, a Vadhajtások, satöbbi.
Hiszem, hogy hazánk ennél jobbat érdemel. Ez nem a magyarok valódi arca: Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal.
2022-ben lehetősége lesz változtatni mindazoknak, akik szeretnének egy boldogabb és békésebb országban élni (vagy szeretnék hogy gyermekeink ne ilyen környezetben nőjenek fel).
Éljenek vele! Legyen vége a gyűlöletnek és harcnak.