Egy felhívás 2021-re

Posted by
ÁLLAMPOLGÁRI JAVASLAT 2021-re
EVSZ azt jelenti, hogy Ellenzéki Választási Szövetség.
Javaslom a pártok már meglévő együttműködésén túl ezt a szövetséget is létre hozni, annak érdekében, hogy 2022-ben valóban megtörténjen a kormányváltás.
Javaslom a PÁRTOK SZÖVETSÉGÉT kibővíteni, ezért az EVSZ megalakulásáról szóló közleményben javaslom csatlakozásra hívni a V21-től a szakszervezetekig minden olyan ellenzéki erőt, amely a jelenlegi rendszer változtatásában érdekelt és azért is tenni is akar 2021-ben.
Javaslom, hogy az EVSZ vezetését a már együttműködő hat párt által adott grémium lássa el, továbbá javaslom, hogy az EVSZ hozza létre jogi képviselői és tanácsadó testületét, kérje fel Bárándy Péter, Czeglédy Csaba, Magyar György és Zamecsnik Péter ügyvédeket erre a feladatra!
Javaslom, hogy az EVSZ 2021-et a kampány évének hirdesse meg. Szólítson fel minden vele egyetértő szervezetet, jogi és természetes személyt, valamint közösségi média szereplőt, hogy a nyilvánosságot felhasználva nap, mint nap ebben az esztendőben kíméletlen kritikával illessék a jelenlegi rendszert, kormányát és képviselőit!
Javaslom, hogy hozzák nyilvánosságra mindazokat, akik visszautasították az együttműködést, vagy nem válaszoltak a felhívásra, ezzel tanúbizonyságát adva annak, hogy kollaboráltak a jelenleg fennálló rendszerrel!J
Javaslom, hogy az elektronikus médiában, az önkormányzatok fórumain, mindenütt ahol csak lehetséges az EVSZ jelentesse meg programját és hirdesse rendszeresen célját, mindennapi gyakorlati tevékenységét!
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT MINDENKINEK!
A javaslat az Újnépszabadság Facebook-csoportjának oldalára érkezett