A lapos Föld szélén

Posted by

Breyer Gábor
>Segítek azoknak, akik még mindig üzenetben, vagy éppen nyilvánosan küldenek megcáfolhatatlan tényeket, egyébként köszönet nékik, végre felnyílt az én szemem is.Most már én is belátom, hogy ez a járvány, nem is járvány, csupán a háttérhatalmak mesterkedése, ezt a Rothschildék találták ki, mert nem jött be nekik a chemtrail akció, amivel szelektíven bepermetezték a lakosságot, pedig arra megdönthetetlen bizonyítékok vannak, a képen látszik a repülő, meg mindenféle tartályok.Mostantól már én sem kételkedem.Ráadásul a sok bolond maszkot hord, holott a Pennsylvania Institute elnöke, James D. Truth online videójában elmondta, hogy a maszk hordása tüdőbajt, gyomorbajt, hasmenést, esetenként bizonyos előzmények után trippert is okozhat. Kell ez nekünk?Vagy lehet, hogy mégis van járvány, de az nem kétséges, hogy Bill Gates áll az egész mögött, ugyanis ő és csapata fejleszti a vakcinát, amit aztán elad a kétségbeesett világnak, hogy még gazdagabb legyen. Ezt már Marx is megmondta a Tőkében, „a kocka el van vetve”, vagy valami hasonlót.Erre még jön itt ez a Pfizer és szórja a vakcináját szerteszét a világban. Ügyes hekkerek el is csípték egy munkatársuk bizalmas levelét, amiből kiderül, hogy tulajdonképpen ez nem más, mint a Viagra továbbfejlesztése, aminek hatására egyes férfiak felhagynak a kizárólag a gyermeknemzés célját szolgáló keresztényi tevékenységgel és bűnös útra lépnek. Nehogy azt hidd, hogy csak ez a mellékhatása! Itt van például Bözsi néni, aki az oltás hatására többször rámosolygott Röfire, vagy a másik, a 134 éves dél-svájci Erich von Grossenbauer bácsi elfelejtett egyenesen járni és azóta körbe-körbe gyalogol, így a rokonai kénytelenek voltak őt egy kör alakú szobába átköltöztetni. A Nemzeti Lélegeztetőgép Szövetség kimondottan javasolja az oltás megtagadását. Érdemes rájuk hallgatni!

A Nemzeti Radikálisok Vereckei Csoportjának kísérletei továbbá bebizonyították, hogy a vakcina beadásával egy időben a páciens 6-os és 7-es csigolyája közé azonnal beépül egy mikrochip, aminek segítségével George Clooney titkos megfigyeléseket végezhet a magyar emberek gondolataiban. Ugyanakkor, akinek nem sikerül a chipet bejuttatni az emberek szervezetébe, még mindig ott van az 5G, amelyik elvégzi azt, azzal a különbséggel, hogy az egyből az agyba kerül és az illető rendkívül hiszékennyé válik.
Egyáltalán nem elhanyagolható a járvány egyik fő forrása, a migránsok, akik tavasz óta karaván alakban jönnek Magyarország felé, számtalan nagybontású felvétel is igazolja, hogy mesterei az alagútásásnak, ahogy kicselezik Európa védővonalát, a híres magyar kerítést. Most, hogy Szíjj László cége építhet egy újabb 50 kilométeres sztrádaszakaszt, több esetben is alkalmazható a már ismert migránsalagút technológia, ezzel jelentős megtakarítás érhető el, így csupán 4,5 milliárd lesz egy kilométer autópálya.
Végignéztem a Németországban élő japán származású híres orvosprofesszor, Suzuki Kammermayer előadását, aki megerősítette egy magyar professzortársa elméletét, miszerint bárki befekhet egy kád koronavírusba, semmi baja nem lesz tőle. Ha esetleg mégis, úgy van egy igen sikeres pirulájuk, ami mindent gyógyít, a rákot, a körömgombát, sőt a hüvelygombát is. A jövő év tavaszára kijön ugyanez a szer kenőcs formájában, csak az még vizsgálatra szorul, hogy a test melyik részére kell kenni belőle.
Most, hogy már végre minden tudás birtokába kerültem, örülök, hogy a lapos Föld felső felére kerültem, mert állítólag ott, alul igen hideg van, sőt Facebook sincsen.
Remélem ezekkel a tényekkel mindenkit sikerül a gondolkodás alól felmenteni, és ezek az információk nagy számban oszthatók lesznek bármely közösségi oldalon.