Nem szállhatott le a gép a kamionosokkal

Posted by
Lakatos Pál
>”Ócska alja emberek ezek… és ennyi! Az angliai magyar nagykövetség nem vette fel a szerencsétlenek telefonját… kb. 1000 magyar állampolgárral nem szállhatott le Ferihegyen.  Egyetlen gép sem. Szégyelljétek magatokat ti alja népség, akik a parlamentünket bitoroljátok, meg mindenki, aki ezeknek tapsikol!” Bata Piroska
Kata Vizi:
„Az ünnepekre kinn ragadt kamionos barátom gondolatai! Volt megoldás a hazajutásra…. de…. 😥😥
„Csak egy gondolat. Mi még mindig itt csövezünk a szigeten. Megjegyzem az én cégemtől 14-en ragadtunk kinn. A cég szó nélkül foglalt nekünk repjegyet. (Saját költségre) Nem a katonai Airbus. Az csak Dzsuzsáknak jár meg kormány üdültetésre. Szóval 23-án Müller szakértő Cecília és a nagytudású operatív kompánia egyszerűen kiutasított minket otthonról, elvágott minket a családjainktól az ünnepekre azzal, hogy nem engedte leszállni a gépünket. Nem turisták vagyunk, nem külföldiek vagyunk. Magyar munkavállalók vagyunk magyar cégnél. Itt kinn nem Orbán király csodás összefogás kormánya segített segít nekünk, hanem az Orbán által elüldözött Magyarok. A londoni magyar nagykövetség annyit nem tett értünk ebben az időszakban, hogy a telefont felvegye.
Konklúzió: Kedves FIDESZ bagázs! Ha Orbánon múlik, egyetlen magyar sincs sehol biztonságban. Itt a példa semmit nem tettek. Mielőtt húzod az X-et és elfogadsz 5 kg krumplit gondolj arra, hogy beáraztak. Ennyi az értéked: 5 kiló krumpli, s ha baj van így is kezel majd, mint 5 kiló krumplit.””