Nem hullanak a hullócsillagok

Posted by

Kecskés István
>Bajban vannak a csillagok!
Csongrád-Csanád megye erdeiben, határain történő bujkálással elijesztik a csillagokat a migránsok – panaszolták a helyi vezérlapnak a csillagászok.A csillaghullás óriási veszélynek van kitéve, ugyanis nincs hová lehullaniuk, mivel a folyamatos járkálással megzavarják a leszállópályák ívét a határátlépők. További probléma a szétdobott márkás cuccokból kiszűrődő elektronikus ellenzaj problémája, ami komoly hatással van a szaporulatra, ezáltal egyre kevesebb tud elhullani.

Mivel jelentősen érződik a nem keresztény emberszag a határ közelében, így jelentősen elijeszti a csillagokat, főleg karácsony közeledtével.
A jelenség óriási hatással van a légköri képződményekre is, ezáltal az állatvilág, főleg a madárfaj jelentős veszteségeket szenved.
A csillagászat most a koronavírus miatt amúgy is rossz helyzetben van, hiszen nincs mit nézni, vagyis komoly kieséssel kell számolniuk, ezáltal a bércsillagnézés okafogyottá válik.
A lap úgy tudja, hogy a jelenség mögött Soros György személye áll, aki átok módján tekint a csillagokra, hiszen számára csak egy van, volt és lesz: Elvis Presley.