Tíz mondat Soros Györgyről

Posted by

Soros úgy ad pénzt, hogy azért kér valamit cserébe. (Vidnyánszky Attila rendező, a Nemzeti Színház főigazgatója, Népszava, 2020. február 3.)

Közeleg az idő, amikor Jézus Krisztusról kiderítik, hogy Soros-ügynök. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Facebook.com, 2020. február 28.)

A Soros-plakátokkal helyettesített országépítést úgy borította meg a vírus, mint egy kártyavárat. (Ceglédi Zoltán politológus, hvg.hu, 2020. március 15.)

A már többszörösen bukott baloldal vezére Gyurcsány Ferenc, ifjúsági szervezete a Momentum, dollármilliárdos szponzora pedig Soros György. (Orbán Viktor miniszterelnök, Magyar Nemzet, 2020. szeptember 21.)

A tőzsdegörény ránk szabadította a civil szervezeteknek nevezett martalóc osztagait. (Dippold Pál publicista, Magyar Hírlap Online, 2020. október 5.)

A választók megkóstolták a Soros-kolbászt, és nem ízlett nekik. (Kocsis Máté Fidesz-politikus a dél-borsodi képviselőválasztásról, Hír TV, 2020. október 12.)

A Soros és a libernyák csak címke. Nevet adnak az ellenségnek: a globalizmusnak. (Pesty László dokumentumfilmes, Magyar Hang, 2020. október 23.)

Soros György a liberális Führer. (Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, Origo.hu, 2020. november 28.)

Soros, az ateista liberárják krisztusa. (Megadja Gábor publicista, Kontra.hu, 2020. november 29.)

A világ legkorruptabb embere. (Orbán Viktor miniszterelnök, Miniszterelnök.hu, 2020. december 13.)

Szerkesztette: Zöldi László