Isten hozott a középkorban!

Posted by

Cseh Éva
>Szösszenet: Kedves Honfitársaim! Ma megtudtuk, hogy az anya nő, az apa férfi, a közpénz – amit az adóinkból mi dobtunk össze – nem a miénk, hanem a Kormányé, azaz azé, aki elkölti! Mindezt az Alaptörvény kilencedik módosítása véste kőbe. Erre a fércműre én sosem tenném le az esküt. Alkotmányt szeretnék!

Úgy rémlik, hogy Amerikában a kisiskolások is betéve fújják az Alkotmány szövegét, de nálunk mire megtanulnák, másnap már módosítanák. De visszatérek az anya nő, az apa férfi fideszes agyrémre. Mi van azokkal a gyerekekkel, akiket férfi nemzett, asszony szült, ugyan, de finoman fogalmazok: elhagyták őket. /Kirakták az utcára, bedobták az inkubátorba, vagy még rosszabb helyre/?

S aztán két nővér, vagy két fivér, vagy két barátnő, vagy két barát rájuk találván boldog gyerekkort biztosított nekik? S mi van az elvált szülők gyerekeivel? S mi van azokkal , akiknek a szüleik agyba-főbe verik egymást? S mi van az állami gondozottakkal? Álszent, a hálószobákban kutakodó Kormányt választottak azok, akik a fideszre szavaztak!

S ki ne felejtsem a bálkirálynőt, a család, a nők védelmezőjét. aki arról kárál, hogy a nők ne görcsöljenek amiatt, ha kevesebbet keresnek, mint a férfiak! Mondá ezt Novák Katalin, aki havonta több mint három millió forintot visz haza. Ma visszacsöppentem a középkorba!