Egy új honleány

Posted by
Andor Mihály
>Tisztelt Bíróság!
Meghallgattam Novák Katalin pénztárcanélküli miniszer videóüzenetét, és 76 éves fejjel, 51 évi házasság után, amiben én voltam az apa, aki az alaptörvény szerint férfi, elhatároztam, hogy átoperáltatom magam nővé. Mivel tudom, hogy ezzel törvényt, sőt, alaptörvényt szegek, ezért úgy gondolom, meg kell indokolnom.
Indokaim a következők.
Számomra rendkívül vonzó kilátás, hogy nem kell folyamatosan versenyeznem (más) férfiakkal. Hogy egy rosszul értelmezett emancipációs küzdelemből kilépve dolgozhatok ugyanabban a beosztásban kisebb fizetésért, mint a férfiak.
Rendkívül vonzó számomra az a kilátás is, hogy szabadon dönthetek, és sokgyermekes anyaként komoly szakmai munkát végezve, felelősségteljes beosztásban is élhetek csak a családomnak. Előre örülök, hogy ki fogok teljesedni.
Szeretnék én is erős lenni, mint a nők, olyan erős, hogy mások terheit is képes legyek átvenni. Szeretném élvezni azt a csodát, hogy miközben gondolkodó, alkotó nőként hivatásomban is kiteljesedem, arra is fogok lehetőséget kapni, hogy az élet adásának csodájában részesülhessek. Szeretnék életet adni szüléssel, hogy ezzel is hozzájáruljak hazám szaporulatához.
Egy jövendő honleány.