Az EU felcsutizálódott

Posted by
Batka Zoltán
>Hát akkor kifújtam magam, elszámoltam kétszázig. Próbálok tárgyilagosan írni arról, hogy az EU éppen szétesik, pontosabban Merkel történelmi léptékű gyávasága és ostobasága, a németek pénzéhessége hogyan szétzilálja ezt az újkori Népszövetséget. Amennyiben végül életbe lép a Merkel-Orbán paktumra az annyit jelent:
a.) Az EU igenis egy ATM 🙂 Illetve a magyarok számára durván magas a banki felár, mivel Orbán a német nagyiparnak adott százmilliárdos megrendelések miatt tudja zavartalanul tovább hizlalni a vagyonát uniós pénzből. Mit lehet erre mondani? Ahogy a múltban úgy ma is igaz: ha ide német tankok jönnek, akkor ez nem sok jót jelent.
b.) az EU mint demokratikus közösség megszűnt, pontosabban felcsutizálódott. Orbánnnak és Merkelnek köszönhetően immáron a zsarolás bevett fegyver lehet az államok közötti alkuban, ahogy a korrupció is. Orbán szépen, kilóra megvette az önérzetes német kereszténydemokratákat, pont úgy, mint idehaza bárki mást. A németek valamivel szofisztikáltabbak, késsel-villával esznek, de pont ugyanolyan korrupt trógerek, mint akármelyik itteni gyevi bíró.
c.)Brüsszel ha nem is Moszkva, de lehet rá asszociálni. Miközben Brüsszelből évtizedek óta testvériségről meg jogállamiságról hablatyolnak helyzet az, hogy most is a nép feje fölötti paktumokkal, suttyomban EU forrásnak álcázott, hallgatólagosan zsebre vágott pénzekkel hoznak helyzetbe itt egy politikai megszálló sereget, amelyik viszonzásul óriási megrendeléseket ad az EU-t monopolizáló német nehéziparnak és kiszolgálja a német gazdasági igényeket. Nagyon úgy fest, hogy Putyin döglődésével Orbán új patronálót talál most magának.
d.) Idehaza egy generáció számára omlik össze mindaz, ami évtizedeken át Európát jelentette. Ma Európa Mészáros Lőrinc fő finanszírozója, az EU pénzén dübörög a propagandahadsereg, az EU pénzén mennek a leszámolások a magyar civilekkel szemben. A legutolsó Orbán-Merkel találkozó után a felbátorodott Orbán azonnal kinyíratta az indexet. Most lehet találgatni, hogy a mostani alku után mit fog kicsinálni megint Merkelék hallgatólagos támogatásával.
e.) A nyugat most is pontosan ugyanúgy átverte a magyarokat, ahogy 56-ban is tette. Akkor demokráciáról, szabadságról, most jogállamról süketelt a népnek, majd végül kiderült, hogy csak a száját járatta. A most elfogadás előtt álló Orbán-paktum egy papírfecni, több benne a lyuk és kiskapu, mint a magyar határzáron, leginkább akkor lehet alkalmazni, ha már nem Orbán, Polt és a többi fideszdroid van itt hatalmon. Addig legfeljebb a norvégok vagy a finnek brutális hatalmi visszaélései ellen véd. Nagyon úgy fest, hogy elsősorban a nyugati “takarékos” kormányoknak volt szüksége egy papírfecnire, hogy a választóiknak lobogtassák, hogy ők hű de fellépnek a keleti korrupcióval szemben.
f.)A magyar ellenzéknek sikerült ismét nem felnőni a feladathoz, egy két kivételtől eltekintve (Hadházy, Szél Bernadett) totál hülyét csinálnak magukból és azt hadoválják, hogy győzött a jogállam. Mármint az EU-ban. Nem Magyarországon. Más szóval a magyar választóknak azt akarják beadni, hogy ne búslakodjon azon, hogy itt újabb stadionokra, újabb kormánypárti orgánumokba önti a pénzt az EU, mivel ugyan itt a magyar népet porig zülleszti a maffia, de addig az EU szabadkezet kapott nyugaton és hű milyen szép, erős jogállam virul majd pl. a Ruhr vidéken.
Hasonló fárasztó baromság ez a “EU helyettünk nem oldja meg a helyzetünk” -duma. Hát nem is, mivel lényegesen ront rajta. Ez ugyanaz a hazugság, mint amikor kisbicskávall hajtották a leventéket az orosz tankok ellen, merthogy ilyen a magyar vitézség. Legyünk reálisak: az EU-százmilliárdokkal felvértezett Fidesz-gépezettel szemben a legjobb esetben az újbóli kétharmad eljövetelét lehet megakadályozni 2022-ben és még ehhez is az ellenzék kőkemény munkájára lesz szükség.
Úgy, hogy a Fidesz Németország hallgatólagos támogatásával a háta mögött úgy írja át a szabályokat, ahogy és amikor akarja.
Most érik be az ellenzéki butaság, hogy éveken át az EU-t emlegették elalélt gyönyörrel és nem voltak hajlandóak tudomást venni arról, hogy a tisztelt német vezetésű EU mára egy befizető-kifizető mechanizmussá züllött le, rendre egy jó nagy, húsos középső ujjat mutatott nekik és röhögve lepaktált Orbánnal. Az emberek minden egyes újabb stadion, újabb letérkövezett főutcák, meg szökőkút láttán arra fognak gondolni, hogy a most lelkendező DK és Momentum egy halom idióta gyülekezete, vagy ugyanolyan cinikus kamugépek, mint a Fidesz. Csak még lúzerek is mellé.