Tíz mondat az ereszcsatornáról

Posted by

Katedrától az ereszcsatornáig. (Torkos Matild újságíró Szájer Józsefről, Index.hu, 2020. december 1.)

Ha nem menekül az ereszcsatornán, jobban jár. (Kovács Zoltán újságíró Szájer Józsefről, Élet és Irodalom, 2020. december 2.)

A rezsim egyik megalapozójának kirobbantásához a közéletből egy ereszcsatorna alkalmasabb volt, mint a teljes magyar ellenzék tíz éve. (Béndek Péter publicista, 1000leütés.blog, 2020. december 2.)

Ott csúszik lefelé az ereszcsatornán az egész rendszer. (Lendvai Ildikó szocialista politikus, Népszava, 2020. december 5.)

Tényleg az ereszcsatorna lesz a legnézettebb csatorna? (Magyar György ügyvéd, Magyarügyvéd.blog, 2020. december 7.)

Az ereszcsatornáról nem szoktak beszélni a hírekben. (Kövesdi Péter újságíró a Szájer-botrány előtti nyilvánosságról, Népszava, 2020. december 8.)

Vajon a parlamenti őrség miért enged be az ország első számú épületébe egy ereszcsatornával érkező, túlmozgásos ápoltat? (Pilhál György újságíró Varga Zoltán DK-politikusról, Magyar Nemzet Online, 2020. december 8.)

Mögöttem egy ereszcsatorna. (Komjáthi Imre szocialista politikus sajtótájékoztatója a Karmelita-kolostornál, Mérce.hu, 2020. december 9.)

A novemberi jeges éjszakában ereszcsatornán csimpaszkodni nem időskori teljesítmény. (Buják Attila újságíró, 168 Óra, 2020. december 9.)

A melegbuliból az ereszcsatornán menekülő Fidesz-alapító képe nem kis csapás a politikáját a család és a heteroszexuális házasság szentségére építő kormányra. (Teczár Szilárd újságíró, Magyar Narancs, 2020. december 10.)

Szerkesztette: Zöldi László