A kormányzó pártok asszisztált öngyilkossága

Posted by
Adorján blog
>„Hát, ööö, mélyen tisztelt elnök úr, tisztelt képviselőtársam, ööö, boldog karácsonyt kívánok!”(eudns)
Előző posztomban pár nappal ezelőtt még azt szerettem volna itt, hogy velem együtt a pandémiára és az adventre való tekintettel a decembert töltsük mindannyian csendben, magunkba szállva! De azóta az történt, hogy a kormányzó pártok suicidum assistatumot, általuk is asszisztált öngyilkosságot követtek el. Így már más lett a leányzó fekvése.
Emlékeztetném a nagyérdeműt, hogy pár éve a magát eudns-nek keresztelő, jókor volt jó helyen, minden politikai vezetői tapasztalat híján liberálisból átvedlett személy a cím alatti mondattal reagált az ellenzék képviselőjének alább feltett kérdésére: „ Hogy van az, hogy itt terrorizmusért is körözött emberek flangálhatnak az ön közelében? Kiderült Ghaith Pharaonról, hogy önhöz érkezett vacsorára, kiderült Ghaith Pharaonról, hogy az ön vejével üzletel. Hogy van ez, magyarázza meg! És kérdésem az, örökölnek-e valamit Ghaith Pharaon vagyonából, és hogy milyen garanciát tud adni arra a magyar embereknek, hogy nem ön jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot?”
Na, idefigyeljetek libernyákozó picinyeim! Olyan aprók vagytok ebben a marha nagy nemzeti panomtikumban, hogy történelmi nagyságotok még mikrométerrel sem lesz mérhető akkor, amikor annak eljön majd az ideje. A történelem szemétdombjára kerültök mindannyian, ahányan csak vagytok. Ott aztán eltűntök végképp, mert összetevőitek miatt már humusznak se lesztek jók!
Hogy szégyenükben nem sül le minden kormánypárti hősnek pofázmányáról a bőr a mai parlamenti ülésen attól, ami az adventi hónap indulása előtt történt a Boulevard Anspach és Rue des Pierres sarki ereszcsatornánál. Miként merészelnek hitelvesztetten az ország házának padsoraiba ülni ezek után, mintha mi sem történt volna ?
2011-ben a homofóbokat is megszégyenítő társuk az Alkotmányszövegező Bizottság elnöke volt, amikor azt nyilatkozta, hogy „az új alkotmány az ő iPadjén íródik..” Ez lett aztán Alaptörvény néven az illiberális államépítők szentírása.
Szépen vagyunk, nem mondom. Európa szégyenpadjára kerültünk. Képmutató bagázs, alakoskodó szemfényvesztők gyülekezete, álszent toprongyok gombnyomogató automatái. Látványtervező farizeusok köpönyegforgató habonyizált gajdicsolói. Most ebben legyetek frakciófegyelemben nemzet szégyenei!
Nem szaporítanám e karácsony előtti pár sorban tovább a szót. Ehelyett jó magyar közmondások jutnak inkább eszembe, mint aki másnak vermet ás maga esik bele, ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát és addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. Végezetül örök tanulságként, hogy a világban is érthető legyen, egy nemzetközileg ismert, örök érvényű latin mondással fejezem be, capite foetet piscis! (Fejtől bűzlik a hal)
Boldog Karácsonyt, libernyákozók!