Bejönnek majd, éppen 34 millióan

Posted by
Gaál Péter
>Summa summarum, aztán megyek dolgomra: ha jól értem a Fideszt, mindennek a migránsok a kulcsai. Az összes európai nép ugyanazt a velejéig álszent, korrupt, cinikus, álvallásos, antiszociális, nemzetinek álcázott, gátlástalan, uszító, rasszista, homofób, elnyomó giccsrendszert szeretné teljes szívéből, ami az övék. Senki nem akarna senkivel közösködni, persze a pénzt elfogadná bárkitől, legfeljebb ő nem adna egy vasat sem, kivéve, ha valamiképp visszacsorogna a politikusai zsebébe, és hogy ne így legyen, na, ehhez kellenek a migránsok.
Ugyan mi közük a migránsoknak mindehhez?
Hát az a közük hozzá, hogy ha betódulnak Európába mind a harmincnégymillióan, nem harmincöt és nem harminchárom, akkor már csak a jogállamiságra hivatkozva gyorsan szavazati jogot kell adni nekik, és innentől azokra a vezetőkre fognak szavazni, akik behívták őket. Ezért elfogadhatatlan a jogállamisag kritériuma, és nem másért. Egyszerű ez, mint az egyszeregy. Hiszen a határon túli magyarok, akik néha echte ukránok, néha mások, szintén, választásokkor néhányat fordulva … nemnem, nem, pardon, bocsánat. Ha itt is megjelennének, dettó ugyanaz lenne: Gyurcsány. Most viszont, hála bölcs vezérünknek, egy külföldi sem tudott nálunk megtelepedni. Nincsenek kínaiak, arabok, perzsák, törökök (ők különben is félig európaiak), afrikaiak. Azt se tudjuk, mi az a girosz, véletlenül tényleg nem, mert az általában nem girosz, hanem döner kebab, de végülis mindegy, ugye. Soha, senki nem látott még Magyarországon kínai kifőzdét, a konyhájukat valóban nem, ezer szerencséjükre. Nincs kínai ruhabolt, vegyesüzlet, csak jóféle magyar.
Nemzeti.
Hála Neki.
Hát, nem lehetett könnyű mindezt így összerakni. Srófos agy kellett hozzá, de megérte. HISZEN MONDTAK VALAMIT. Ez bőven elég.
És akkor ezek a migránsok behurcolnák a ragályt is, ami alól egyedül mi vagyunk mentesek egész Európában, sőt a világon, az egészség kis szigete, tele boldog, nemzeti érzelmű emberekkel, egységben, együttműködve, minden nap imádkozva Érte.
A háttérhatalom pedig dörzsölgeti a markát, előre. De abból nem esznek, csak isznak. A medve bőrére, de nem lesz medvetalp vacsorára nekik. Kik is a háttérhatalom? Hát, khmmm. De ha eltekintünk, akkor a finánctőke. Amely eddig nem tudta megvetni nálunk a lábát. A magyar a Turul áruházban vásárol, és gondol mindenféléket.
Például elhiszi, hogy tényleg Turul áruházban vásárol. Elhisz az mindent.
Nincsen ennél gazdagabb, szebb ország: minden ember érzi, hogy szabad. (Szovjet himnusz, ha nem tudnád).