A Szájer-botrány fő üzenete

Posted by
kaleidoscope
>A meleg-orgián lebukott Fideszes alapító tag, EP képviselő botránya és az ős-Fideszes, homofób vezérszónok Bayer megnyilvánulásai alapján mindenki számára világossá válhatott, hogy mi a Fidesz hozzáállása az LMBT közösséghez: a hazugságban élő, titkolózó, nappal homofób alaptörvényt gyártó, éjszaka meleg bordélyházakba járó melegeket a Fidesz elfogadja, támogatja, a legmagasabb pozíciókba emeli, amíg le nem buknak, ugyanakkor a nemi irányultságukat őszintén felvállaló, monogám, felelősségteljes párkapcsolatban élni akaró LMBT embereket másodrangú állampolgárokként kezeli.

Van persze egyfajta logikája ennek a hozzáállásnak, hiszen a súlyos demográfiai válságban lévő Magyarországon a hatalom birtokosai számára az a fontos, hogy minél több gyermek szülessen, legyen, aki fenntartja azt a társadalmat, amely biztosítja a felső tízezer fényűző gazdagságát. És mivel azonos nemű párkapcsolatból nem születik gyermek, ezeket irtani kell. Ennek a sátáni logikának az ostobaságát ékesen bizonyítják azok a számok (amikre már sok éve felhívtuk a jelen blogon is a figyelmet), melyek szerint az LMBT jogokat tiszteletben tartó országokban a természetes népszaporulat is magasabb.

A Fidesz – immáron deklarált – hozzáállása az LMBT emberekhez tehát nemcsak erkölcstelen, képmutató és felháborító, hanem egész egyszerűen ostoba.

kaleidoscope.blog.hu

Címkép: Halász Géza rajza: a vezérkar és a csatorna